Paljastuksia

 

Olen ihminen, nainen, äiti ja sinkku. Aika paska yhdistelmä, vai mitä?

Siis tämä äitinä ja sinkkuna oleminen. Yhtäaikaisesti. Ei äitinä oleminen, koska se on elämäni suurin asia ja saavutus. Mutta ei se sinkkuna ja äitinä oleminen välttämättä paskaa sittenkään ole, siinä on montakin hyvää puolta, mutta ainakin se on erilaisempaa kuin mitä 5 -vuotiaana haaveilin. (Luulin silloin olevani prinsessa, joten ehkä on vain aika palata todellisuuteen ja lopettaa haaveilu.) Jos aletaan ihan kunnolla puimaan tuota prinsessa asiaa, niin kuvittelen joskus vieläkin olevani prinsessa, mutta taas valaistun, kun saan erinäisiä vessa eritteitä päälleni ihan vain vaikkapa istumalla paikallani. Niin kotona kuin töissäkin. Eli olen myös 2 -vuotiaan hulvattoman Yorkshirenterrierin äiti.

Poikani on tällä hetkellä 4 -vuotias ja hän on elämäni suurin ja rakkain asia. Kasvokuvia en kuitenkaan tule hänestä julkaisemaan. Mutta kuvitelkaa bello. Sellainen hän on.

Noh, lisääimg_3682 paljastuksia:

Asun Ylihärmässä, pienellä paikkakunnalla ja mahdollisuuksia olisi lähteä muualle, mutta vielä tuntuu siltä että en ole siihen valmis. Siksi siis ostin täältä oman asunnon ja minun on hyvä olla tässä.

Rakastan elämääni, teoriassa. Vakituinen työpaikka, viikonloput reissaan ja teen mallintöitä ja opiskelen Suomen Yrittäjäopistossa mielessäni kasvava yritys johon haluan myöhemmin panostaa 100% Joskus kuitenkin on tunne, että miksei mikään riitä, mutta sellaista se elämä täällä alavilla mailla pakkaa olemaan.

Tällä hetkellä elämääni ei ole mahtunut muuta. Paitsi se ja se ja sitten vielä hurjan tuskallinen ero ja niin, niin ihanat ystävät.
Blogin halusin siksi, että tuntuu mukavalta jakaa elämääni muille ja saada sitä kautta uusia mahdollisuuksia. Kuvitelmissani elämäni ihan oikeasti kiinnostaa joitain. Let´s see..

Olen hiihtänyt ja juossut kilpaa juoniorisarjoissa ja olen puolimaratoninkin juossut 12 -vuotiaana aikaan 1.51. Aika hurja saavutus noin nuorelle ja luultavasti teinkin sen nukke kainalossa kun noin nuori olin.

Lukijoilta toivoisin vinkkejä blogiteksteihin jottei se tulisi sisältämään ainoastaan muutamia tylsiä aiheita kuten a) karkit on hyviä tai b) miehet on pahoja.

Jokatapauksessa, tervetuloa lukemaan blogiani <3

– Aleksandra

 

facebooktwittergoogle_plusmail

4 kommenttia “Paljastuksia

  • Aleksandra
   20.10.2016 klo 09:53
   Kestolinkki

   Voi kiitos <3 Ehdottomasti käyn lukemassa sinun blogiasi 🙂

   Reply
 • 24.10.2016 klo 11:44
  Kestolinkki

  Jee! Kiva lukea sun blogia! 🙂 Sitä paitsi tuosta aiheesta b) miehet on pahoja, vois kirjottaa varmasti vaikka sata romaania, hyvä aihe! 😀

  Reply
  • Aleksandra
   24.10.2016 klo 15:09
   Kestolinkki

   Hahaaaa mä oon samaa mieltä! 😀 pitääpäs kehitellä jtn aiheesta 😉

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *