Uusia tuulia!

Heti alkuun pakko todeta, että hetkeen ei ole viikko mennyt näin nopeasti!
Opiskelun ja treenin täyteläistä normiarkea pääsin tällä viikolla maustamaan parilla kuvausprojektilla, joiden myötä ensi vuoden alussa olisi tarkoitus astua aivan uusien asioiden äärelle täällä Joensuussa. Uusia tuulia siis puhaltaa ja sen verran voin avata, että valokuvaus on siinä vahvassa roolissa!
Projekti on vielä melko tuore, mutta yhtiökumppanilla ja itsellä on motivaatio kohdillaan ja suunnittelu/työstäminen/valmistelu on täydessä vauhdissa.

Tänään kuitenkin ajattelin avata hieman tarkemmin tapahtumia tiistaina pidetyistä mainoskuvauksista Kauneuspalvelu Mirka Lehtinen yritykselle. Kuvat tulevat yrityksen verkkosivuille ja suosittelen lämpimästi tutustumaan Mirkan palveluihin, koska henkilökunta ja ammattitaito on täysi 6/5 www.kauneuspalvelu.com . Palveluista löytyy kaikki tarvittavat hemmotteluhoidot, sokeroinnit, meikkaukset, ripsien pidennykset sekä naisille, että miehille!

img_4467

Tiistaiaamu starttasi käyntiin luennoilla ja tämän jälkeen suuntasin suoraan suihkun kautta meikkiin ja tukan laittoon. Kuvauksiin kannattaa varata usein aikaa ja suunnitella mitä tarvitsee mukaan (tietenkin riippuen siitä millaiset kuvaukset ovat kyseessä).

My to do/ must have list:
– puhdas, kuiva tukka
– kuorittu, hyvin kostutetut kasvot+vartalo
– tarkistus, että kaikki tarpeettomat karvat on ajeltu pois/ siistitty (esim. kulmakarvat)
– mukavat, lämpöset vaatteet päälle (etenkin, jos kyseessä on kuvaukset miljöössä missä et ole aikaisemmin ollut)
———-
– korkokengät (parantaa ryhtiä vaikka kyseessä olisi vain profiilikuvaukset)
– nudet alusvaatteet (mieluummin stringit, koska ne eivät näy niin helposti tiukoista vaatteista läpi)
– vartalo öljy
– kampa, harja
(- tarvittaessa pieni meikkipussi, mutta usein kuvauksissa on meikkaaja paikalla)
– vesipullo (NESTETTÄ! kuvaukset voivat venyä yllättävän pitkään)
– välipalaa (esim. banaani, rahka, mutta HUOM! ei ruokia tai juomia jotka värjäävät hampaat tai jäävät hampaisiin kiinni)
(- purkkaa)
– lämmin aamutakki (+sandaalit)

Siinä on oma perinteinen setti mikä kulkee itselläni kuvauksista toiseen, tietenkin poikkeuksia tulee, koska jokaiset kuvaukset ovat ainutlaatuisia.
Tiistaina kyseessä oli melko perinteinen mainoskuvaus, joten pärjäsin hyvin basic paketilla. Seuraavaksi pistän pari kuvaa valmistautumisesta:

img_4468
img_4470
img_4471
img_4472

…volá!
Seuraavaksi siirryimme studiolle, jossa saimme ihania Seppälän vaatteita ja koruja kuvauskäyttöön. Paikalla oli yhteensä viisi persoonallista mallia ja meistä otettiin ensin yksilökuvat ja lopuksi pari ryhmäkuvaa. Kuvaajana toimi jo aikaisemmin kanssani kuvannut Joensuulainen Pauli Järviluoto. Pauli on luonnonlahja työssään ja hänen kameran edessä on mukava työskennellä. Minulle on hyvin tärkeää, että valokuvaaja osaa tehdä mallin olon mukavaksi ja panostaa työskentelyyn sata lasissa!
Paulin kädenjälkeä voi käydä katosomassa www.paulijarviluoto.com

img_4446
img_4474

Ja kuten kuvauksilla on tapana, niin tälläkin kertaa ne venyivät. Päivä oli hyvin mielenkiintoinen ja oli vihdoinkin mukavaa päästä touhuamaan myös Joensuun alueella. Odotan innolla näkeväni lopullisia kuvia, mutta tässä yksi snikipiiki alkuun ☺

Kuva: Pauli Järviluoto
MUA: Mirka Lehtinen & Päivi Lindell
Vaatteet & korut: Seppälä

Oikein mukavaa viikon jatkoa ja toivotaan auringonpaisteen hemmottelevan meitä lähiaikoina! ♥

 

♥Alina

Ig & sc: aligurme

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *