Varaslähtö kesäkunnolle

Yhteistyössä:
www.fitverstas.com


Hullua ajatella, että ihan parin päivän päästä on vuoden kolmas kuukausi!
Arki on kulkenut liukuhihnamaisesti töiden, salin sekä kodin ympärillä, mutta valitettavan löysällä teholla. Henkinen hyvinvointi on ollut koetuksella viime aikoina, joka helposti vaikuttaa muuhun tekemiseen. Esimerkiksi, kandidaatintutkielman tekeminen on pysähtynyt lähes jäihin ja motivaatiota ei näytä löytyvän.

No, ei mitään. Helmikuu oli kaikin puolin vaikea ja takkuinen, mutta löytyy myös paljon hyvää! Nimittäin aloitin yhteistyön Fitverstaan kanssa. Fitverstas tarjoaa räätälöityjä PT-palveluita, ohjelmia ja ohjauksia, sekä ohjelmapaketteja ja nettivalmennuksia. Aikaisemmin tein yhteistyökumppanuutta erään toisen nettivalmentamon kanssa, mutta valitettavasti motivaatio ei riittänyt sitoutumaan täysin projektiin ja mielestäni asetetut tavoitteet olivat liian korkeat. Tällä kertaa harkitsin projektiin sitoutumista fiksummin ja ymmärsin, että eräänlainen “kontrolli” elämääni olisi juuri sopiva tähän hetkeen. Pääsen taas raapustamaan kalenteriini aikatauluja ja suunnittelemaan seuraavan päivän tekemiset. Tällä hetkellä minulla on ollut yllättävän paljon vapaata-aikaa, joka on täysin hukkaan heitetty. Jätän helposti asioita seuraavalle päivälle ja loppujen lopuksi asiat vain kerääntyy.

Laadimme Fitvestaan tiimin kanssa minulle kuuden viikon tiukka paketti nettivalmennuksen ja ruokavalion muodossa. Aikaisemmin minulla on ollut käytössä vain harjoitusohjelma ilman ruokavaliota, mutta osaan sen verran lukea itseäni, että suurin kompastuskivi “timmin vartalon” ylläpitämisessä on ruokavaliossa. Sorrun lähes päivittäin nappaamaan jotain pientä herkkua ruuan jälkeen tai syömään ylimääräistä. Olen kuitenkin ollut tietoinen asiasta jo pitkään ja herkuttelu ei sinänsä ole haitannut minua, koska asennoidun ruokaan kuitenkin vain energian lähteenä enkä lohdukkeena ym.
Ajatukseni tämän uuden ruokavalion tiimoilta perustuu siihen, että minusta on mielenkiintoista nähdä miten “orjallinen” ruokavalion noudattaminen tekee vartalolleni ja kuinka hyvä itsehallinta minulla on!
Tulevat kuusi viikkoa tulen nauttimaan 5 ruoka-annosta päivässä, jotka pitävät sisällään runsaasti proteiinia. Fitverstaan tarjoama ruokapaketti on mielestäni itselleni tarpeeksi monipuolinen ja arkeen sopiva. Asiakas voi itse valita listassa olevista ruoka-aineksista itselleen sopivan aterian ja vaihdella lautasen sisältöä. Milestäni tämä on hyvin tärkeää, että ruokavaliossa on myös vaihtelua oman maun/fiiliksen mukaan.

Kuntosaliohjelmasta olen tällä hetkellä hieman odottavalla mielellä, koska tulevat viikot tulevat pitämään erilaista treeniä mihin olen aikaisemmin tottunut. Tulen hieman myöhässä tässä asiassa, mutta hommasin ensimmäisen kunnon treenivihkon vasta muutama päivä sitten ja senkin minulle hommasi poikaystäväni. Poikaystävästäni sen verran, että uskon hänen olevan yksi suurimmista syistäni herkkujen popsimisessa. Sinkkuna pidin pään kylmänä aina kun kävelin herkkuhyllyjen ohi ja ruokakassini näytti varsin vihreältä ja vähärasvaiselta. Viimeisen puolen vuoden ajan löydän itseni useammin paistopisteeltä tai karkkihyllyltä tähystellen herkkuja, kun taas ennen kävin maitohyllyiltä etsimässä “sisäistä rauhaa”. En kuitenkaan myönnä ottavani herkkuosastoilta joka kerta jotakin, vaan mielestäni patukoita on kiva katsella ja pyöritellä kädessä 😀

No mutta se sikseen, tänään tämä kauan odotettu 42päivän rumba alkoi ja eilen kävimme syömässä jäähyväis ateriat Tornion rasvaa tihkuvassa ravintolassa kera rullakebabib, pizzan ja ranujen. Tietty laskiaissunnuntain kunniaksi piti syödä myös kevyet mantelimassamansikkahillo-pullat….
Voin sanoa, että hiki virtasi ja treeni luisti varsin hyvin tänään salilla! Tulen varmasti avautumaan näiden kuuden viikon aikana fiiliksistäni ja mahdollisista muutoksista vartaossani.

Suosittelen tutustumaan Fitverstaan tarjontaan ja ottamaan haltuun heidän somekanavat, nimittäi niistä saattaa löytää herkullisia reseptejä/vinkkejä ja ale-koodeja! Lisäski nettivalmennuksien hinnat eivät pure edes opiskelijan budjettia (alkaen15€!).

 

Nopeat syö hitaat,
nyt on aika lähteä toteuttamaan kesävartaloa 2017!

♥Alina

Ig & sc: aligurme

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *