Well, hello!

Heippa täältä ruudun toiselta puolelta!

Tästä lähtee elämäni ensimmäinen blogikirjoitus ja olen enemmän kuin innoissani. Ajattelin kertoa ensin hieman itsestäni ja mitä teen elämässäni tällä hetkellä, niin pääset kartalle missä mennään.

Kuten sivultani löytyvä esittelyteksi antaa tietää olen 21-vuotias pieneltä paikkakunnalta kotoisin oleva nuori nainen. Sukunimeni usein särähtää monen korvaan, Voronkova, ei mikään suomalainen siis?
Voi niinkin sanoa, veressäni virtaa myös villi venäläinen temperamentti. Rakkaat vanhempani ovat antaneet tämän piirteen ja samalla lahjan kaksikielisyydestä minulle. Olen syntynyt ja asunut koko elämäni Suomessa, enkä koe itseäni omissa saappaissa itärajan toisella puolella.

Kuitenkin intohimoni erilaisia kulttuureja kohtaan on ajanut minut opiskelemaan Joensuuhun Itä-Suomen yliopistoon Venäjän kieltä ja kulttuuria. Valitettavasti aine ei ole tuntunut omalta, mutta tarkoitukseni on kirjoittaa kyseisessä oppilaitoksessa kandin paperit. Tulevaisuudessa aijon jatkaa opiskeluja pääpainotteisesti mediakulttuurin parissa, toivottavasti, Helsingin hujakoilla. Jo alkanut opiskelulukuvuosi sisältää omalta osalta paljon itsenäistä työskentelyä ja keskittymistä, koska tarkoitukseni on kirjoittaa kandi keväällä 2017.

Tällä hetkellä nautin viimeisistä aurinkoisista työpäivistä Lahdessa ja pakkaan tavaroitani tulevaa muuttoa varten. Joensuu odottaa tulevana sunnuntaina ja paluu koulun penkille. Can’t wait…
Onneksi opiskelijaelämä ei ole pelkästään kirjojen pänttäämistä ja stressitilan saalistamista. Nimittäin: opiskelijabileet, alennukset, kaverit ja muu oheinen toiminta. Yes!

Vaikka Joensuu ei ole tuntunut omalta kaupungilta, niin urheilumahdollisuudet siellä ovat varsin hyvät. Asuntoni sijaitsee aivan Joensuun Areenan lähellä, joka pitää sisällään pari nurmikkokenttää, juoksukentän ja kuntosali alueen. Mielestäni urheileminen ei vaadi huippuluokkaista gymiä kaikilla herkuilla, vaan tahto liikkua on lähtöisin omasta päästä. Urheilen mielelläni luonnossa ja nautin kotona tehtävistä harjoituksista.
Nyt kun päästiin urheilun pariin, niin kerron hieman mistä sain potkua liikkumiseen.

image

Suurin taittokohta terveellisten elämäntapojen suhteen tapahtui lukiovuosien aikana, kun aloin aktiivisemmin seuraamaan somea. Aloin kiinnostumaan terveellisistä elämäntavoista, ruokavaliosta ja urheilusta.
Halusin löytää itselleni oikean tavan treenata, joten kokeilin aktiivisesti erilaisia liikkumisen muotoja. Uiminen, salibandy, rugby, nyrkkeily, ryhmäliikunta, ym. Kaikki tuntui hyvältä, mutta ei omalta. Osa lajeista viehättää yhä, mutta valitettavasti heikossa kunnossa olevat polveni ei anna joustoa asian suhteen.

Tällä hetkellä olen aktiivinen salilla kävijä ja luontoseikkailija. Saan liikkumisesta huippu fiiliksen, joka antaa potkua jokaiseen päivään. Luonnossa liikkuminen rauhoittaa ja tasapainottaa elämääni kaiken muun kiireen keskellä.
Valitettavasti intohimoihini kuuluu myös ruoka ja erilaisten reseptien testaaminen. Ymmärrän, että ruoka on terveellistä kun sitä laittaa oikein ja käyttää terveellisempiä raaka-aineita. Suurimmaksi osaksi pyrin syömään terveellisesti ja säännöllisesti, mutta suurin heikkouteni on irtokarkit. Kyllä, kun Cittarin karkkitarjouslehti sujahtaa postilaatikosta sisälle, niin arvaa kuka on ensimmäisenä valitsemassa pussiinsa makuhermoja hivelevää kokoelmaa…minä!

Tähän loppuun haluan vielä nopeasti avautua. Ryhtyessäni bloggaajaksi minulla on ennakkoluuloja itseäni kohtaan. Nimittäin koen, että blogin pitäminen vaatii vahvaa itseluottamusta ihmiseltä, koska kirjoittaja pistää osia elämästään/kokemuksistaan muiden luettavaksi ja arvosteltavaksi. Blogin aloittaminen oli eräänlainen askel tuntemattomaan omalta kohdaltani ja uskon tämän mahtavan kokemuksen kasvattavan minua henkisesti.

Ja tietty olisi superii, jos saisin luotua mielipiteitä keskuudessanne erilaisista itseäni liikuttavista asioista, joita tulen käsittelemään myöhemmin.

Huippua viikonloppua
ja tervetuloa mukaan!

 

♥Alina

ig & sc: aligurme

 

Facebooktwittermail

5 kommenttia “Well, hello!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *