New Year New Me!

Nyt joulu ja uusivuosi takana ja voin sanoa, että tuntuu hyvältä palata arkeen. Ollut kyllä todella hauskaa viettää aikaa ystävien kanssa joita ei vähän aikaan ole nähnyt, sekä laatuaikaa perheen kanssa. Joulun vietin rauhallisissa merkeissä kotona perheen sekä sukulaisten kanssa Porvoossa. Sitten 25 päivä lähdettiin perinteisesti juhlimaan Porvoon yöhön. Uusi vuosi oli sitten vähän fyysisempi mutta vähintäänkin yhtä hauska, lähdettiin kolmen ystävän kanssa aamu laivalla Tallinnaan. Käytiin sitten vanhassa kaupungissa syömässä hyvin ja illalla lähdettiin Club Hollywoodiin, mikä oli positiivinen yllätys ja täydellinen tapa lopettaa vuosi. En aluksi ollut varma onko nyt Tallinnaan niin hauska lähteä uutena vuonna, kun suurimmat osat ystävistä viettää sen Suomessa, mutta onneksi lähdin, sillä se oli vähän erilaista, enkä vaihtaisi hetkeäkään pois.

jul

Odotan kyllä mitä vuosi 2016 tuo mukanaan ja uskon että tästä tulee hyvä vuosi! Tänä vuonna tulen tekemään kovasti töitä unelmieni eteen. Vähän olen myös miettinyt, että palaisin takaisin koulupenkille mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Katsotaan mitä kaikkea kivaa jatkossa tapahtuu.

puku

2015 meni kyllä silmänräpäyksessä. Vuosi toi paljon uusia kokemuksia, siitä että olin mukana Temptation Islandissa siihen että päätin osallistua Fitness kisoihin. Temptation Island oli hauska kokemus, kasvatti minua ihmisenä ja sain uusia ystäviä. Päätin syksyllä lähteä mukaan Fitness kisoihin, tämä on tuonut uudella tavalla motivaatiota treeneihin ja olen saanut tavata huippu tyyppejä lyhyessä ajassa. Samalla kun vuosi vaihtui, niin päätin laittaa isomman vaihteen päälle treenaamisen suhteen. Olen kyllä elänyt melko terveellisesti mutta tuntuu että voisin vielä, vähän enemmän satsata tähän. Päätin siis laittaa korkin kiinni nyt kisoihin asti, sillä tuntuu että vaan se on jo iso askel kohti parempaa kuntoa. Onneksi saan vielä tammikuun aikana syödä melko normaalisti ja sunnuntaina tapaan valmentajan salilla (fitfabriken) ja katsotaan vähän missä mennään. Kohta alkaakin jo poseeraus harjoittelut, puhumattakaan dieetistä.

ti

Toivotan kaikille hyvää vuotta ja muistakaa seurata unelmianne!

facebooktwittergoogle_plusmail

4 kommenttia “New Year New Me!

 • 9.1.2016 klo 22:40
  Kestolinkki

  Puhuit paalavasi mahdollisesti koulun penkille – olitko mitä alaa suunnitellut? 🙂 Mitä muuten teet työksesi? Propsit blogista, hyvä on!

  Reply
  • Benjamin Karmi
   11.1.2016 klo 12:50
   Kestolinkki

   Pari eri vaihtoehtoa, kaupallinen tai urheilullinen tutkinto mutta niin kuin sanoin kaikki on vielä auki. Tällä hetkellä keskistyn treenaamiseen ja siinä sivulla autan ihmisiä pääsemään kuntoon. Kiitos paljon!

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *