Miniloma Tampereella

Viime viikonloppuna tuli nautittua tampereen maisemista kun vietin minilomaa siellä ihanan ystäväni kanssa. Parasta tietenkin oli herätä aamulla hotelli Ilveksen pehmoisista lakanoista mutta eipä se aamupala ollut myöskään yhtään huonompi juttu, varsinkin kun sen kruunasi mustamakkara. Vieläkin hymyilyttää kun mietin omaa ilmettäni kasatessa aamupala lautastani ja katseen osuessa tuohon ylvääseen perinneruokaan. On se vaan niin hyvää!

Edellisenä iltana kuitenkin kun saavuttiin kohteeseen käytiin ravintolassa nauttimassa romanttinen kynttiläillallinen tyttöjen kesken. Ruoka on hyvää ja syöminen on kivaa, vai miten se meni. Musta on kehkeytynyt viime vuosina melkoinen kulinaristi. Ennen ei tullut käytyä hirveesti ulkona syömässä sillä hävetti mun rajoittuneet makumieltymykset. Hahahh. Toinen syy tälle pihille eukolle oli muka hinta. Nykyään naurattaa koska eihän noi hinnat nyt perus ravintoloissa päätä huimaa. Ja oonhan mä jo niin aikuisessa iässä että voin maksaa siitä kun ranskalaisten esillepano on vähän silmää hivelevämpi. Vanhoista tavoista on vaan silti vaikea päästä eroon ja jotenkin päädyn aina johonkin niistä muutamasta broiler vaihtoehdosta…

Herkullisen illallisen jälkeen mentiin tietysti laittautumaan iltaa varten. Olin pakannut varmaan kymmenen mekkoa mukaan koska en osannut päättää minkä otan mukaan. Ja kuinka ollakaan asu vaihtui vielä 2min ennen kuin astuttiin meidän huoneesta ulos. Miten vaikeaa olla nainen. Onneksi meillä ei ollut pitkä matka kun mentiin hotellin omaan yökerhoon. En ollut ikinä käynytkään siellä ja oli kyllä todella positiivinen yllätys! Ihan huippu ylläri oli kyllä nähdä siellä rakas vanha lapsuudenystävä jonka kanssa ollaan viimeksi nähty n.10v sitten! <3 Oli aika vaikea pidätellä siinä tilanteessa kyyneleitä. Toivottavasti ens kerralla nähdään vähän pidemmän kaavan mukaan kun ei ihan riittänyt tuo ilta kuulumisten vaihtoon.

Kaikinpuolin siis todella onnistunut reissu. Kyllä nuo pienet maisemanvaihdokset vaan kummasti piristää!

tar

 

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *