Party in my tummy

Heipparallaa! <3

Mulla on takana vapaa viikonloppu & meinasin jo aikaisemmin tulla kirjoittelemaan kuluneen viikon fiiliksiä mutta jotenkin koko ajan keksi muuta tekemistä. Nyt on kuitenkin taas aikaa keskittyä tähän kun lapset tuhisee sängyissään.

Pakko ekana hehkuttaa näitä fastin uusia patukoita! Siis oikeesti niin hyviä että melkein taju lähtee ja niin lähtee kyllä herkkuhimotkin. Melkein kiljuin riemusta kun nää oli ilmestyny lähikaupan hyllylle. Kuola valuu tälläkin hetkellä kun vaan ajattelee. Pidän tän kyllä sellasena viikonlopun spessuherkkuna ettei aivan lähde lapasesta.

12328111_187340274973101_2142549771_n

En tiedä sekottaako tää kevät mun päätä pahemman kerran mutta löysin itseni viikon aikana kahtena päivänä ryhmäliikuntatunnilta. Tää oli vähän niinkuin paluu siihen mistä kaikki aikanaan alkoi. Kun mennään melkein kuus vuotta taaksepäin niin enhän mä missään salilla bodaillu ikinä koskaan, ehei. Esikoisen syntymän jälkeen ostin elämäni ensimmäisen jäsenyyden naisten kuntosalille. Les Millsin jumpissa rääkättiin ittensä loppuun joskus jopa 3h päivässä. Hullu mikä hullu. Aina eturivissä, omalla vakio paikalla. Jos joku uusi kasvo sattui vahingossa menemään ‘mun’ paikalle niin paheksuva katseeni taatusti piti huolen siitä että tyyppi siirtyi mahdollisimman kauaksi. Haha.

Palataan siis alkuviikkoon ja tiistai päivään. Kyllä, löysin itseni bodypump tunnilta. Viime kerrasta oli vierähtänyt vuosi jos toinenkin. Nyt ihmettelen miksi?! Tuohan on kunnon painojen kanssa aivan ihanaa kärsimystä. Lämmittelyn aikana hymyilin, ai miten fantsua! Sitten lähti..kyykyt. Olin varma että tuska mun naamasta olisi näkynyt kilometrin päähän. Puolivälissä biisiä teki mieli jo huutaa ohjaajalle että päästäisi mut jo kärsimyksestä. Jotenkin sitä vaan selvisi noista sadoista toistoista ja tunnin lopussa harmitti “joko se loppui”…

Toinen kerta tapahtui torstaina, veren maku suussa vedetty attack. Sairasta..niin sairasta mutta ihanaa. Attack on aina ollut mun ylivoimainen suosikki, se ei helpotu ikinä. Tässä on nyt niin kauan jumputettu salilla menemään että tuntui törkeen hyvältä poiketa rutiineista! Katsotaan josko  kerran viikossa olisi mahdollisuus käydä aina jollain tunnilla itseänsä rääkkäämässä. Vaihtelu selkeesti virkistää!

12751296_190593217979091_49272233_n

 

Toivottavasti teillä on ollut ihana ja rentouttava viikonloppu! <3

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *