Say yes to new adventures

Oi miten jännää! Melkein ottaa aivan vatsanpohjasta kirjoitella tänne ekaa kertaa. Tässähän ei sinänsä ole mitään uutta, sillä bloggaaminen on tuttua puuhaa muutaman vuoden takaa. Silti, eka kertahan tämäkin on. Kun tarjottiin näin kivaa mahdollisuutta lähteä mukaan niin mietin että why not? Ehkä nyt on hyvä aika aloittaa ns. puhtaalta pöydältä.

Blogissani pääset varmasti kuulemaan hehkutustani penkkienkoista & pullistelevista verisuonista, mutta koska tämän blogin takana olen minä, herkkä naisolento..joudutte välillä kestämään tyttömäistä hempeilyä (haha). Haluan olla täällä täysin rehellinen oma itseni ja toivon että pikkuhiljaa opitte tuntemaan mua paremmin, samoin kuin minä teitä. Todennäköisesti tulen korostamaan paljon rakkauden ja henkisen hyvinvoinnin merkitystä, sillä niillä on todella iso rooli elämässäni. Voisin sanoa että rankan ajanjakson jälkeen, viime vuosi oli käännekohta elämässäni, positiivisessa mielessä.

Toivottavasti pääsen jakamaan teille täällä elämäni kohokohtia, ihania hetkiä arjesta ja joskus ehkä vähän suupielet alaspäin vetävää asiaa.. Mua harvemmin pidetään hirveän vakavana ihmisenä mutta tarpeen tullen sekin puoli tulee esiin. Oon juuri sellainen tyyppi joka ajattelee ihan liikaa, mutta kirjoittaessa annan vaan palaa.

Pidetään kivaa & nautitaan yhdessä tästä blogimatkasta! 🙂

Suukkoja & haleja

-Charlotte

image1jkm

*artikkelikuva lainattu www.wuwumagazine.com

facebooktwittergoogle_plusmail

4 kommenttia “Say yes to new adventures

 • 16.4.2016 klo 14:03
  Kestolinkki

  Ihanaa, löysin nyt uuden blogisi. Olit aina ihan lempparini! 🙂

  Reply
  • Charlotte
   25.4.2016 klo 23:19
   Kestolinkki

   hihii. <3 Vielä mennään aika alkukankeena pitkän tauon jäljiltä mutta jospa tämä tästä lähtisi rullailemaan 🙂

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *