They see me rollin’

Mä kuulun siihen surkeaan ryhmään joka on teini-ikäisestä saakka kärsinyt huonosta ihosta. Valehtelematta oon kokeillut kaikkea mahdollista markettimömmöistä kosmetologien hoitoihin, vaan mikään ei ole tähän nassuun tehonnut. Nuorempana suorastaan itketti aamulla mennä kouluun kun rumat näpyt sai olon tuntumaan niin epävarmalta.

T-alue on ollut mulla (kuten varmasti useimmilla) aina se heikko kohta. Mikähän siinäkin on että posket säästyy finneiltä mutta muualle niitä ilmestyy niidenkin edestä? Suurentuneet ihohuokoset ja mustapäät ovat nekin ikuinen riesa joille loppua ei näy. Oon ollut jopa niin epätoivoinen iho-ongelmieni kanssa että päädyin joku vuosi takaperin kokeilemaan ostos tv:ssäkin hehkutettua proactiv -sarjaa. Ei toiminut ei.

Jälleen eräänä iltana päädyin etsimään netistä uusia vinkkejä ihonhoitoon kun muistin nähneeni mainoksia jonkinmoisesta ihorullasta. Päädyin lukemaan eri blogeista Swissclinicin Skin Rollerista & nuo monet positiiviset kokemukset saivat mut klikkailemaan itseni tuonne Swissclinicin nettisivuille.

rolllk

Tilasin siis itselleni Swiss Skin Renewal -setin johon kuuluu yllä näkyvä skin roller sekä alakuvassa oleva rejuvenating seerumi. Rullassa on satoja mikroneuloja jotka muutamien minuuttien rullaamisella tekevät jopa 300 000 mikroreikää ihoon. Kuulostaa melko huikealta vai mitä? Rullauksen jälkeen levitetään sitten tuo seerumi joka sitten auttaa ihoa uudistumaan. Jos kiinnostaa lukea tarkemmin tuotteista niin mene ihmeessä swissclinicin sivuille jossa on tarkat selosteet 🙂

Mä lupaan ehdottomasti tulla jakamaan tänne omat kokemukseni, olivat ne sitten hyviä tai huonoja. Katsotaan ja kokeillaan nyt muutama viikko kuinka käy, odotukset on mulla ainakin korkealla!

rolll

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *