Treenivaatteilla lisää poweria

Itselleni treenivaatteet ovat kiva pieni extramotivaation tuoja treenamiseen & veikkaisin että reippaasti yli puolet vaatekaappini sisällöstä ovat jonkinsortin teknistä materiaalia omaavaa vaatetta. Treenivaatteet eivät myöskään ole enää vain treenaamista varten vaan ne ovat lisääntyneet katukuvassa ihan arkikäyttöönkin asti. Itse kuulun juuri siihen ryhmään joka kulkee 90% ajasta treenipöksyt -ja kengät jalassa.

Nykypäivänä yhä useampi panostaa laatuun ja laatuhan yleensä maksaa aina. On addua, nikeä, björne borgia sekä miljoona muuta merkkiä. Onneksi viime vuosina myös monille tutuille vaateketjuille on tullut omat urheiluvaatemallistot. Ihan ehdoton lempparini on ollut h&m:n treenivaatteet ja niistä kokoelmani onkin kasvanut roimasti. Ihania värejä, mukavia materiaaleja ja mikä parasta niin nämä ovat ainakin omalla kohdallani kumonneet väitteen “halvalla ei saa hyvää”. Yksikään mun h&m:n treenivaatteista ei ole nukkaantunut tai mennyt rikki kovasta käytöstä huolimatta. Ei silti sovi unohtaa että yksi on aina ylitse muiden ja mun kohdalla se on nike! Yksi mun paheista on luultavasti niken tossut joita tuntuu ilmestyvän mulle kuin tyhjästä 😉 Kaiken lisäksi nike taitaa olla ainoa merkki jolta olen löytänyt itselleni parhaimmat, tarpeeksi korkeat trikoot jotka auttaa pitämään mun löllähtäneen vatsan kurissa.

Treenatessa mua ei kiinnosta huomaako joku mun uuden t-paidan tai trikoot mutta kyllä se itselle tuo sellasta kivaa fiilistä. Ja ei, vaikka mä itse tykkään panostaa treenivaatteisiin niin salille mä menen kuitenkin treenaamaan eli mua ei todellakaan kiinnosta onko jollain jalassa vaarin vanhat pieruverkkarit 70-luvulta..

Keräsin tähän muutamia omia lemppareita nettikaupoista..

asdfasdf

  1. Ivy Parkin lyhythihainen huppari 39,95e löytyy Zalandolta.
  2. Nike pro indy urheiluliivi 37,95 Zalando.
  3. Saumaton pitkähihainen h&m 19,99e.
  4. Juoksutrikoot 34,99e h&m
  5. Valkoinen treenitoppi nelly.comin omaa Nly sport mallistoa 27,95.
  6. Nike Elastika -toppi 42,95e Zalando.
facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *