Where has the time gone?

Apua! Havahduin yhtäkkiä että miten nopeasti on taas vuosi vierähtänyt. Vuosi takaperin mulla oli vielä vauva! Nyt mun nuorin, rakas pikkuinen Lily on ihan käsittämättömän vilkas ja touhukas pieni neiti <3 Vaikka niitä lapsia onkin jo useampi niin joka kerta se vain yllättää.. Asiaa ei yhtään helpota se että esikoinen aloittaa syksyllä eskarin. Pelkästään se kun esikoulun ilmoittautumislomake pamahti nassun eteen, sai mut vollottamaan hulluna.. niin se vain on että lapset kasvaa hurjaa vauhtia.

                                              Vuosi sitten <3

Viimeistään vanhoja valokuvia selailemalla sen huomaa..valtavia harppauksia kehityksessä. Jos vuosi sitten mulla oli möyrivä sylivauva, niin tänä päivänä mulla on säntäileva taapero jonka itsesuojeluvaisto on  vielä hieman hakusessa 😀 Onneksi äidin lisäksi löytyy kaksi huolehtivaa isosisarusta. Vaikka toista välillä ärsytetään ja tönitään niin kyllä tämä mun kolmikko on niin tiivis oma tiiminsä <3 Mä olen onneksi itse myös siinä kiitollisessa asemassa että mulla on kaksi ihanaa siskoa sekä veli. Aina löytyy joku jonka puoleen voi kääntyä ja jolle voi puhua mistä vaan.

kids

kesä

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *