Nollast sataan

Faktoja siitä, miten toimin niin arjessa kuin vapaallakin. Mietiskelin tovin, että mitä jos avaisin suuni siitä, miten esimerkiksi ystäväni minut tuntevat. Millainen olen ja miten normaalisti käyttäydyn. Hmm… Jakaa mielipiteitä, I know. Nollast sataan ei pelkästään hyvän biisin sanoituksen osalta valikoitunut postauksen otsikoksi. Niin hyvässä kuin pahassa, tämä nainen kiihtyy nollast sataan.

Olen todella helposti innostuva ja spontaani, mikä kertoo mm. että en kovin kauaa mieti, mikä on vastaukseni. Viha on voimakas tunne, mikä kuitenkin voi olla kaunista, jos vihan takaa voi paljastua jotain hyvää. Siksi tämä, koska suuttuessani pätee sama kaava, nollasta sataan… Varmaan alle sekunnissa. Mikäli olet mies ja luet tätä tällä hetkellä, kuvittelisin ajatuksesi olevan “Eihän tästä tarvitsisi erikseen postata, hän on nainen”. Olen nainen, olen minä, juuri tällaisena ja ylpeä siitä.

Arjessa nollast sataan tarkoittaa ajoittain todella motivoitunutta työmyyrää ja toisaalta taas 110% laiskuudelle antautuvaa mitäänsanomatonta sohvaperunaa. Vapaalla voitte kuvitella, mitä on nollast sataan. Irtautumista arjesta, rakkaiden ihmisten kanssa hengailua ja ilolientä… Joskus nollast sataan, mutta sitten täytyy myös osata hiljentää, missä on osaltani ehkä vielä oppimisen varaa.

 

Love,

Elina

 

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *