Woobs & Fellows

Mitä mieleesi tulee sanoista: Finnish Design, käsityö, kotimainen ja nuorekas? Itselleni vastaus on helppo ja postauksen myötä myös teillekin. Työskennellessäni Urban Design Boutiquella, Fredan liikkeeseen saapui yhtenä kauniina kesäisenä päivänä aivan käsittämättömän upeita aurinkolaseja. Kyselinkin, että kenen valmistamia plehat ovat ja kuka bisnestä pyörittää. Oli tartuttava tuumasta toimeen.

Nyt yhteistyökumppaninani toimiva Woobs & Fellows on avannut uuden verkkokaupan, mistä löydät kattavan valikoiman mm. näitä upeita aurinkolaseja. Lemppariplehat löytyi tottakai itselleni heti. Saanen esitellä: Eebenpuinen Woobs Luna sinisellä linssillä.

MattiKeskiKohtamaki-20160727-DSC_2530
Woobs Luna, kuva: Matti Keski-Kohtamäki
WoobsLuna
Woobs Luna

Tapasin itse yrittäjän brändin takaa ja sain kuulla Woobs & Fellowsin historiasta ja tuotekategorioista. Aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin, kuinka kiinnostunut olen yrittäjyydestä, joten löysin jälleen aivan uusia puolia siitä, mitä on yrittäjyys ja yrittäjänä toimiminen. Samulille iso käsi ja tuhannet kiitokset.

VibesTurkoosi
Woobs Vibes
WoobsVibesHarmaa
Woobs Vibes
WoobsTKU
Woobs TKU
JunoWoobsSin
Woobs Juno

Woobsin aurinkolasit ovat todella miellyttäviä, hyvin muotoiltuja ja istuvia. Voin kokemuksella, lämpimästi suositella näitä upeita, uniikkeja plehoja. Mistäkö näitä upeuksia voit hankkia itsellesi? Woobs & Fellows liikkeestä, jälleenmyyjiltä ja juuri avatusta, uudesta verkkokaupasta: http://woobs.fi. Mikäli odotit sitä alekoodia: (kiitos, että maltoit) Woobsellu, koko syyskuun ajan kaikista Woobs-tuotteista -15%.

Käsin kosketeltavissa Turun Forum korttelissa ;)!

Löydät Woobs & Fellowsin myös Instagramista: @woobsfellows ja Facebookista: Woobs & Fellows (@woobsfellows).

Be #woobsome

Love,

Elina

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *