10 AVAINTA ONNELLISEMPAAN ELÄMÄÄN

Terveisiä Pariisista! Oli kerrassaan piristävä miniloma ja taas tuli todettua, kuinka matkustelusta saa vaan niin paljon energiaa! Aurinkokin paistoi ja lämmitti mukavasti. Kyllä sitä on etuoikeutettu kun nykypäivänä on mahdollisuus matkustaa ja nähdä maailmaa. Pariisikin on vain ihan kivenheiton päässä, joten suosittelen lämpimästi sitä kaikille! Uskomattoman kaunis kaupunki, jota ei vain voi hehkuttaa liikaa.

Ja miten onnelliseksi sitä tulikaan niinkin pienistä jutuista kun sai ihastella Pariisin kevättä. Vaaleanpunaisia kukkia puissa, kauniita rakennuksia ja pariisilaista katutunnelmaa. Parasta myös on se, että sai jakaa tämän kokemuksen ihanan ystävän kanssa. Naurua riitti.

<3
#followmeto Paris

Listasinkin mielessäni niitä pieniä arjen juttuja, joilla saa mielen takuulla kohenemaan!

1. Naura paljon! Elämä on tässä ja nyt ja kaikkea ei kannata ottaa niin vakavasti 🙂

2. Kehu toisia. Toisen ilahtuminen ilahduttaa myös itseä ja näin syntyy positiivinen kehä!

3. Tee asioita unelmien eteen. Pienin askelin hyvä tulee. Muista, että asiat harvemmin tapahtuvat itsestään, on uskallettava ottaa riskejä!

4. Nauti pienistä. Mieti tarkkaan miten kaunista onkaan vain tuijotella esimerkiksi kimmeltävää merta tai nähdä kun keväällä kukat puhkeaa kukkaan. Arjesta löytyy niin hurjan paljon kaikkea ihanaa kunhan vain keskittyy!

5. Kokeile jotain uutta. Jos mielessäsi on käynyt joogan kokeileminen niin mene joogatunnille! Tai keksi uusi lenkkipolku vakkarireitin tilalle.

6. Muista , että olet ainutlaatuinen. Toista samanlaista ei ole kuin sinä. Ole itsesi paras versio <3

7. Liiku ulkona. Varsinkin nyt keväällä on ihana haistella raikasta ulkoilmaa ja nauttia auringonsäteistä. Niistä saa kummasti voimaa!

8. Matkustele. Ulkomailla, kotimaassa tai vaikkapa kotikaupungissasi. Mene, koe ja näe uusia paikkoja, joissa et ole vielä käynyt.

9.Hiljenny välillä. Mä tykkään henkilökohtaisesti vain maata lattialla ja antaa ajatusten lentää. Vastaavasti olen myös ihan tietoisesti miettinyt jokaista ruumiinosaa kerrallaan ja opetellut kuuntelemaan miltä kehossa tuntuu. Saatat huomata vaikka jännittäväsi niskaa!

10.Ole armollinen itsellesi. Jos tänään ei mennyt kaikki ihan nappiin niin mitä siitä. Huomenna on uusi päivä ja uusi mahdollisuus ihan kaikessa! 

LIVE, LOVE, LAUGH AND REPEAT<3

xoxo, Elina

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *