ALEKOODI Lukijoilleni !

Ootteko te kokeilleet jo FitNetin online-valmennuksia? Mulla on teille lukijoille huippu alekoodi, jolla pääsette ottamaan uuden haasteen vastaan super edullisesti!! 6 Weeks For Bikini Body -lanseerattiin viikko sitten perjantaina ja tämän huippuohjelman on tehnyt fitnesstähti Linda Manuella!

16649301_10154720431369724_9219662965473081125_n

Minulla itselläni on tarkoituksena treenata ja syödä tavoitteellisesti, monipuolisesti. Haluan myös jatkuvasti haastaa itseäni, mutta viimeaikoina varsinkin olen huomannut treenaamiseni olevan sellaista “hyvän mielen liikuntaa”, eli ei kovinkaan kehittävää ja motivoivaa. Ja nyt en tällä tarkoita, että aina pitäisi painaa tuhat ja sata lasissa vaan välillä on hyvä ja pitääkin höllätä. Mutta sitten jos sohvaperunavaihe jää päälle niin on hyvä keksiä jotain uutta, jolla saada potkua treeneihin. Ja mikäs sen parempaa kuin uusi treeniohjelma!  Sama homma, jos ruokarytmit ja ateriakoot ovat menneet metsään, niin nyt on hyvä aika tehdä ryhtiliike!

6 Weeks for Bikini Body -valmennuspaketin oikea hinta on 45 euroa ja nyt saatte koodilla “elinal” alennusta 10 %! Valmennus sisältää monipuolisen ja terveellisen ruokavalion (gluteeniton/maidoton) ja huolella suunnitellun treeniohjelman, pääsyn FitNetin satojen videoiden liikepankkiin sekä online tuen ja avun valmentajilta.

Tässä suora linkki tilaukseen: http://fitnet.fi/tuote/6-weeks/

Motivoivia treenejä <3

xoxo, Elina

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *