Haluatko täydelliset kulmat? Huippu ALEkoodi Teille!

Ah mikä ihana perjantai olikaan mulla. Olin varannut parin tunnin loikoilun ihanassa Lebua Spa kauneushoitolassa Helsingin Kampissa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kampin metroasemalta. Ja vieläpä näin pakkasten keskellä mieltä lämmitti tieto siitä,  että seuraavaksi tapahtuva operaatio tulee helpottamaan mun arkisia kauneusrutiineja älyttömästi! Ja jos loppuun saakka jaksatte scrollata, niin saatte huipun ALE-koodin Lebua Spa:han!

Minulle tehtiin siis kulmakarvojen microblading!

Mistä microbladingissa on kyse?

Microbladingilla saa muotoiltua täydelliset ja luonnollisen näköiset kulmakarvat! Toimenpiteessä laitetaan 100% luonnollista väripigmenttiä ihon pintakerroksen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Toimenpide  ei ole pysyvä pigmentointi, kuten tatuoidut kulmat vaan pigmentti pysyy noin 1-2 vuotta oman ihon uusiutumistahdista riippuen.

Sattuuko toimenpide?

Kipukynnys on jokaisella tottakai yksilöllistä. Yllätyin itse kuitenkin, miten vähän microblading menetelmä sattui! Mutta ei ihmekään, koska toimenpiteessä ei käytetä minkäänsortin tatuointikonetta vaan superpieniä mikroteriä. Itse olen esimerkiksi aina ollut hyvinkin itkupilli jopa kulmien nyppimisessä, mutta tämä ei tuntunut läheskään niin paljon! Toimenpiteessä voidaan käyttää myös paikallispuudutetta 🙂

lebuaspa1

Mitä microbladingin aikana siis tehdään?

Ensin mitataan huolellisesti asiakkaan kulmien mitat, jotta saadaan symmetrinen ja kasvojen muotoon sopiva lopputulos. Seuraavana piirretään kulmien ääriviivat poispyyhittävällä kulmakynällä ja ne hyväksytetään asiakkaalla ja tehdään myös tarvittaessa muutoksia asiakkaan toiveiden mukaan. Lopuksi kulmat sitten muotoillaan erikoisterällä tehden pieniä karvojen suuntaisia viivoja väripigmentin kera, jotta saadaan luonnollinen lopputulos. Itselläni oli esimerkiksi esimerkiksi”tyhjä lovi” toisessa kulmassa ja se saatiin nyt täydennettyä luonnollisesti!

Ja lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen!! Yllätyin super paljon miten vaivattomasti saa täydelliset ja niin luonnollisen näköiset kulmakarvat, mikä oli mulle se prioriteetti ykkönen. Sain mukaani hoitolasta vielä kulmien hoitoon tarkoitetun voidepurnukan, jota laitan 1-2 viikon ajan kulmiini kerran päivässä. Hoitoon kuuluu myös yksi kulmien vahvistus käynti, jotta väri pysyisi mahdollisimman pitkään hyvänä!

15589782_10154385783299495_1809823293872408195_n
Alhaalla ennen ja yläkuvassa jälkeen toimenpiteen. Todella luonnollinen ja hyvä lopputulos!!

Henkilökohtaisesti minulle tärkeintä kauneushoitolassa käymiseen liittyen on se, että asiakas huomioidaan 100%:sti. Lebua Spa:n henkilökunta olikin erittäin asiantuntevaa ja asiakaspalvelumittarini täyttyi 110%:sti! En voi muuta kuin suositella lämpimästi!! Ja sain teille ihanille lukijoilleni super diilinkin! Saatte kulmien microbladingista -20 % alennusta mainitsemalla ELINATAMMIKUU hoitoa varatessa Kerstille tai Olgalle! Lebua spa:sta löytyy myös paljon muita ihania hoitoja sekä toimenpiteitä!

lebuaspatiski

Yhteystiedot:

http://www.lebuaspa.com/

Malminkatu 36, 00100 Helsinki

puh: 045 650 2393

Alekoodi: ELINATAMMIKUU ja sillä saa siis -20% alennusta kulmien microbladingista (sis laiton ja 1. vahvistuksen) tulevan tammikuun ajan! Oikea hinta kulmille on 250e eli nyt saatte 200 euron hintaan! Ei muuta kuin varailemaan aikoja! 🙂

Jos herää kysymyksiä toimenpiteestä niin kysykää ihmeessä! 🙂

Kaunista loppuvuotta <3

xoxo, Elina

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *