HYVINVOINTI-ILTA LAVLI LIVING ROOMISSA

Olin viime torstaina käymässä ihanassa hyvinvointi-illassa, joka järjestettiin erittäin mielenkiintoisessa ja viihtyisässä paikassa nimeltä Lavli Living Room. Oletteko jo käyneet tutustumassa? Tämä elämyksellinen paikka tarjoaa kaikkea mistä nainen voi vaan haaveilla; erilaisia treenejä, shoppailua, inspiroivia workshoppeja, jotka tarjoaa työkaluja kohti kunkin omia unelmia ja tavoitteita. Lavlin tilat voi vuokrata yksityistilaisuuksia varten tai sitten vaikkapa tilata kokonaisen ohjelmapaketin tarjoilujen kera. Mahtavaa!

Tämä hyvinvointi-ilta sisälsi mielenkiintoisia keskusteluaiheita ja ideointia Lavlin tarjoamissa puitteissa. Paikalla oli toinen toistaan inspiroivimpia tyyppejä sekä ihania ystäviä!

Päästiin myös maistelemaan Delightin maukkaita uutuusmakuja..

 

Aina yhtä ihana ja pirteä Emily <3

sekä NOCCO BCAA+ mansikan ja raparperin makuista juomaa…

..Paikalla kuultiin myös FitCardista. En ollut aikaisemmin perehtynyt  tähän uuteen sporttiseen applikaatioon sen tarkemmin, mutta nyt pääsin vihdoin tutustumaan kunnolla. Wau miten näppärä sovellus ja monipuolinen. Tästä kuulette pian lisää!

Palataampa sitten takaisin itse Lavli Living Roomiin. Tämä 75 nelion studiotila tarjoaa päivittäin monipuolisia treenitunteja, kuten pilatesta ja joogaa. Liikunnan lisäksi järjestetään erilaisia workshoppeja ja teemailtoja, joiden aihealueet vaihtelevat laajasti. Tarjolla on teemoja terveydestä, muotiin, kauneuteen, ravintoon, taiteeseen, sisustamiseen, bisnestaitoihin ja esimerkiksi mentorointiin.

Perustaja Asta Laurila haluaakin Lavli Living Roomin avulla nostaa esille persoonalliset ja rohkeat tekijät tuotteiden ja palvelujen takaa. Asiakkaille halutaan tarjota arkeen luksusta pienien, tärkeiden ja ihanien asioiden kautta. Jo Lavli Living Roomissa vierailu saa hymyilemään. Tunnelma on lämmin. Olohuoneesta löytyy taidetta sekä kiva pieni Tee-Baari, jossa voi maistella erilaisia teelaatuja sekä myöskin ostaa teetä. Teekupposen lomassa voi lueskella hyvinvointikirjallisuutta tai sitten vaikkapa tehdä töitä läppärillä. Ihana paikka!

 

 

Mainitsin jo alussa, että shoppailuakaan ei Lavlista puutu. Omistaja Asta Laurila on tuonut ihanaa Lorna Jane -brändiä Suomeen vuodesta 2012. Vaatteet ovat laadukkaita ja kivan näköisiä! Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa.

 

Ihania tienviittoja…

Minä menen ehdottomasti testaamaan vielä joku päivä joogatunteja! Mikä olisi parempaa kuin vaikka aloittaa viikonloppu joogalla ja sen perään nauttia ihana lounas / brunssi keskustassa. Ja ehkä vähän shoppailla..

Suosittelen lämpimästi  <3

http://www.lavli.fi/

Lavli Livin Room

Kauppakeskus Galleria Esplanad 2krs

Aleksanterinkatu 40-42, 00100 Helsinki

puh: 044 7145053

Avoinna ma-pe 10-20 ja la 10-17

 

xoxo, Elina

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *