Näillä vinkeillä motivoidut treenaamaan!

Lojuuko treenivaatteet kaapin perällä ja tuntuuko crosstrainer vain kaukaiselta haaveelta? Otsikon mukaisesti haluan jakaa teille omat vinkkini kadotetun treenimotivaation löytämiseen! Treenimotivaatio on minullakin välillä valunut viemäriin saakka, mutta alla olevilla keinoilla saan sen helposti taas ruotuun. 🙂

14691026_10154204754594495_6167031863556284288_n  14732195_10154204754519495_4009080226751371934_n Tässä minun top 10:

1. ÄLÄ MIETI vaan lähde sinne lenkille tai salille. Tämä on musta paras.

2. Vaihtoehdot. Jos salin puolella raudan nostaminen ei nappaa, mene body pumppiin tai muuhun vastaavaan lihaskuntojumppaan. Mieleen palautuu kyllä äkkiä miten hyvältä se painojen nostelusta aiheutuva lihaskipu tuntuukaan!

3. Osta uusia treenivaatteita, – värikkäät piristävät ja antavat kummasti energiaa!! Varsinkin synkkinä talviaikoina..

 

 

4. Tee jotain uutta! Onko treeni käynyt liian yksipuoleiseksi? Juokseppa lenkkipolkusi eri suuntaan tai kokeile uusia liikkeitä. Hanki vaikka kokonaan uusi treeniohjelma!

5. Mieti tavoitetta. Haluatko laihtua vai muuten vain kohentaa kuntoasi? Tai olisiko siistiä pystyä juoksemaan maratoni jonakin päivänä? Monesti tavoitteen lausuminen ääneen auttaa kummasti!

6. Suunnittele treenisi etukäteen. Mieti mitä teet minäkin päivänä ja rustaa ajatukset kalenteriin ylös. Kun sulla on kaikki mustaa valkoisella, on helppo vain lähteä noudattamaan listaa 🙂 Valitettavasti treenaamisessa hyvin suunniteltu ei kuitenkaan ole puoliksi tehty.

7. Treenaa kaverin kanssa! Talvella tää toimii mulla. Kun ulkona on synkkää ja ankeaa, kaverin saaminen mukaan lenkille piristää kummasti ja hupsista, sitä ei oikeastaan edes huomaa, että on pimeää! Suunnitelkaa siis kalenteriin yhteistreenejä. Tällöin ei kehtaa(useimmiten :D) perua salille lähtöä kun tietää, että ystävä on tulossa myös.

8. Älä treenaa puolikuntoisena tai vähillä energioilla. Jos takana on vain parin tunnin yöunet tai olet muistanut syödä päivässä vain yhden riisikakun, niin unohda suosiolla treenaaminen. Väsyneenä ja huonovointisena turhautuu helposti ja treeni tulee tehtyä vähän sinne päin, mikä tekee mut ainakin vihaiseksi ja motivaatio laskee kuin lehmän häntä. Jos jonain päivänä sali ei nappaa, niin älä pakota itseäsi.

9. Mikä/ Kuka sinua motivoi? Ympäröi itsesi motivoivilla ihmisillä. Ei turhaan sanota, että seura tekee kaltaisekseen. Myös uudet hyvät musakappaleet motivoivat monesti harmainakin päivinä!

10. Onnistuminen ja hyvä olo. Nämä tunteet ovat niitä, jotka motivoivat mua kaikista eniten. Se fiilis, mikä tulee treenistä on jotain sanoinkuvaamatonta! Myös tulokset motivoivat; yhtäkkiä huomaat miten hyvin jaksat juosta entistä pidemmän matkan tai salilla nousee huomattavasti raskaammat painot. Se tunne, että tuntee tehneensä on parasta.

Toivottavasti vinkeistä oli jotain hyötyä! 🙂 Mä lähden tänään hakemaan motivaatiota lisää Espanjan auringosta!

get-off-your-ass-700_0

Treenintäyteistä syksyä <3

xoxo, Elina

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *