TREENAAMISEN OMA SPOTIFY !

Kehitystä tapahtuu maailmassa nopeasti monellakin eri saralla. On rajatonta Spotifyta, josta nappaa lempparibiisit sujuvasti ja Netflixiä, josta katsoa juuri sellaisia leffoja kun huvittaa. Nyt vastaavaa tapahtuu liikunnan suhteen, eikö kuulostakin lupaavalta?

Mulle FitCard tuli uutena tuttavuutena, olin vain ohimennen kuullut nimen, mutten perehtynyt sen enempää. Nyt sitten pääsin tarkastelemaan tätä uutta liikunta-appia tarkemmin ja ajattelinkin käydä pian testaamassa miten FitCardin käyttö sujuu. Pieni sairastelu toi vähän esteitä matkan varrelle, mutta nyt aletaan taas olla kuosissa ja innolla odotan, että pääsen taas treenaamisen makuun kunnolla! FitCard lupailee paljon, mikä on hyvä ja innostaa lisää! Ajattelin itse varata ainakin seinäkiipeilytunnin, koska se on mulle aivan uusi tuttavuus. Lisäksi kiinnostaisi kokeilla DCA-tanssikoulun nykytanssin alkeisjatko-tuntia ja testata miten vanhan tanssijan jalat taipuu enää 😀 ! Tietty myös haluan käydä tutustumassa eri kuntosaleihin tässä Helsingin alueella..:)

Mulle henkilökohtaisesti tärkeää on, ettei liikunnasta muodostu tylsää. Toki mulla on vahva intohimo liikkumiseen, joka pohjautuu jo lapsuusajoista asti, mutta vaihteluahan kaikki tarvitsee aika ajoin eikö vain?

Miten FitCard toimii?

Uusi puhelimeen ladattava FitCard- mobiiliapplikaatio mahdollistaa sadoissa eri liikuntapaikoissa käymisen, niin Helsingissä kuin muuallakin Suomessa! Ja mikä parasta, ilman kuukausi- tai muita jäsenmaksuja. Maksat siis vain siitä milloin ja missä sitten liikutkin. Kaikki tämä on vieläpä edullista.

FitCard on loistava sinulle, joka kaipaat monipuolista liikuntaa ja haluat kokeilla uusia treenimuotoja. Tämä yksi kortti mahdollistaa niin kuntosalitreenin, kuin ryhmäliikunnan, seinäkiipeilyn,  ja esimerkiksi tanssituntejakin löytyy. Ei tule varmasti kyllästymisen tunnetta kun saa vaihdella paikkoja ja tunteja, joissa käy!

Ja vaikkei haluaisi ”luopua” omasta vakkarijäsenyydestään, on FitCard silti loistava keino kokeilla uutta ja monipuolistaa liikkumista! Tuskin minkään salin yhteydestä löytyy kiipeilypaikkaa tai kunnon joogatunteja! Kertahinnat ovat monesti noissa edellämainituissa ainakin 20 € luokkaa mutta FitCardilla hinta tippuu alle vitoseen! Ei paha! Täältä pääset tutustumaan FitCardiin tarkemmin!

Tee näin: 

  1. Lataa FitCard puhelimeesi (App Store / Google Play).
  2. Rekisteröidy ilmaiseksi.
  3. Osta valitsemasi kuukausimäärä liikuntaa (alkaen 19€/4 kertaa).
  4. Varaa haluamiasi liikuntatunteja tai mene suoraan salille ja käytä kertakäynti.

Helppoa kuin mikä, ja ilman sitoutumista! Onko teillä kokemuksia FitCardista ja mitä mieltä ootte tästä uudesta applikaatiosta ? 🙂

Liikunnallista kevättä <3

xoxo, Elina

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *