Kevät tekee tuloaan ja energiat virtaavat

kansikuva (c) Janne Pappila Januszian

 

Auringon säteilevät energiat valon ominaisuudessa tuovat mukanaan paljon hyvää oloa kiireisenkin arjen keskellä.

Viikon sisällä on taas tapahtunut paljon, olen työskennellyt opetuksen ihmeellisessä maailmassa ja  eilen tiistaina kirjattiin kokemusteni ensimmäiseen keikkakirjaan RSO. Ihka ensimmäinen kosketus kyseiseen orkesteriin ei suinkaan ole, matkatessa ajassa taakse, vuoteen 2005 olin yksi onnekkaista nuorista solisteista joka pääsi orkesterin eteen kappaleella Bruch viulukonserton Finale. Keikalla nyt tuossa huikeassa orkesterissa kuluvan viikon, kera erittäin mielenkiintoisen modernin musiikin ja muutaman hieman vanhemman teoksen. Konsertti on perjataina klo 19:00 ja kapellimestarina toimii Dima Slobodeniouk. 

Aleksanterinkatu 21 HK Citykäytävässä palvelee aina niin ihana ja iloinen Sofia Piitulainen <3
Aleksanterinkatu 21 HK Citykäytävässä palvelee aina niin ihana ja iloinen Sofia Piitulainen <3

Eilen pääsin töiden välissä hetkeksi rentoutumaan Aleksin Hypoxin hierontapukuun! Teki terää tuollainen minibreikki orkestereiden välissä. Hypoxi on kehon ongelma-alueille suunniteltu hoitomenetelmä. Laite vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja on oiva kehonhuolto muusikolle. Viulunsoitto ei nimittäin asentona ole mitenkään ergonomisinta. Hypoxissa käynnin jälkeen olo on erittäin rentoutunut ja aineenvaihdunta toimii. Suosittelen tätä kaikille jotka joutuvat kärsimään staattisesta jännityksestä!

 

Tänään saan hiuksiini uutta lyhyempää ilmettä. Revolution Hair sijaitsee Mechelininkatu 12. Kampaamon työntekijät ovat rautaisia ammattilaisia! Yhteistyöni Revolution Hairin kanssa on jatkunut kymmenisen vuotta keikkojen ja kuvausten tiimoilta.

Revolution Hair Milka Walotonen Hius messuilla Revlonin näytöksessä vuonna 2014
Revolution Hair
Milka Walotonen
Hius messuilla Revlonin näytöksessä vuonna 2014

Huomenna pitkästä aikaa pietarinkadulle muotisuunnittelija  Martzu Bergin kuvauksiin ja näytökseen. Odotan innolla meidän pitkäaikaisen jengin jälleennäkemistä. Mukana näytöksessä Helena Lingren, Anne Nurminen, Susanna Ruotsalainen ja monia muita ihania naisia. Huomisesta lisää tuonnempana 😉

(c) Nikita Tikka @musiikkitalo Muah Milka Waltonen Revolution hair
(c) Nikita Tikka @musiikkitalo Muah Milka Waltonen Revolution hair

 

Energian täyteistä viikkoa jokaiselle lukijalle!

<3:lla E

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *