KESÄ ON KYSYMYSMERKKI

Sain paljon palautetta viimeisestä kirjoituksestani. Kaikki saamani palaute oli positiivista ja oli hienoa, että moni pystyi samaistumaan aiheeseen. Myös he, joille asia on vieras. Monen ihmisen katse avartu ja se on minulle erittäin tärkeää. KIITOS. Jatkan ehdottomasti aihetta myöhemmin täällä blogissa.

Kesä on alkanut. Tuntuu, että viime kesä oli just äsken. Viimeinen vuosi on ollut kyllä erittäin tapahtumarikas ja kaikin puolin upea. On ollut ylä- ja alamäkiä, mutta kaikesta on selvitty. Ja oon oikeestaan näin jälkeen päin todella iloinen niistä hetkistä, kun olen ollut aivan pohjalla, koska ne hetket on antanut uuden ylämäen, joka on tuonut upeampia asioita eteen. Jos vertaa viime kesän ja tämän kesän Elisaa niin uskon, että siinä on jonkinlainen muutos tapahtunut. En puhu nyt aikuistumisesta ja itsenäistymisestä vaan kaikesta muusta. Must tuntuu, että viimeisen vuoden aikana on tapahtunut enemmän asioita, kun kolmen vuoden aika yhteensä ja on vaan pitänyt porskuttaa eteenpäin kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Vahvaksi tässä ollaan ehdottomasti kasvettu. Pienet negatiiviset asiat ei enää tunnu maailmanlopulta. Eiks se on iha hyvä?

Aion tämän kesän nauttia ilman stressiä ja ylimääräisestä aikataulutusta. Haluan kuitenkin tehdä kesästä tapahtumarikkaan, että jälkeen päin voin todeta sen olleen ehkä parhaita. Olen kesän töissä aivan parhaassa paikassa, joten osa ajasta menee siellä. Hermo lepää.

Tänä kesänä voitan jollain tavalla mun pelkotiloja esim. korkeanpaikan kammon. Se jää nähtäväksi, miten se toteutuu ja kenen kanssa. Haluan tutustua uusiin ihmisiin ja viettää aikaa kavereiden kanssa entistä enemmän aikaa. Frisbeegolf, päivä ilman omea, tehdä joku extempore matka jonnekkin,… Liikaa en uskalla luetella, koska sitten tulee hirveet paineet.

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail

Yksi kommentti “KESÄ ON KYSYMYSMERKKI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *