Kutsuvieraana Tallinnassa

Uskomattoman upea viikonloppu takana. Kiitos siitä kuuluu ehdottomasti Miss Reval, Viking Line, Hilton Park Hotel Tallinn sekä tietysti myös matkaseuralle.

Miss Reval -kilpailu oli järjestetty hienosti. Kilpailu järjestettiin upeassa paikassa, Hilton Park Hotellissa.

Matkalle lähdettiin uudistuneella M/S Viking Line XPRS:llä. Matka kului nopeasti jutellessa ja syödessä laivan etuosassa sijaitsevassa kahvila/ravintolassa. Laiva on erittäin viihtyisä. Viking Line XPRS:illä on uusi baari sekä uudistettu kosmetiikkaosasto. Merimyymälä on sai uuden modernin vaalean ilmeen. Laivalla on myös Robert’s Coffee, joka sai uuden ilmeen.

dsc_0026

viking-xprs-taxfree-1-812x501

Ennen iltaan valmistautumista kävimme myös vanhassa kaupungissa syömässä koko porukalla.

dsc_0029

img_3608  image4

image3

Hotellihuone oli aivan uskomattoman hieno. Suosittelen ehdottomasti Hilton Park Hotellia, jos vain Tallinnaan olet menossa.

Miss Reval -kilpailu on Kati Kokkosen järjestämä kilpailu, jossa kilpaili tänä vuonna kahdeksan nuorta naista. Hilton Park -hotellissa kruunattiin perjantaina Viron ensimmäinen Miss Reval ja minulla oli kunnia olla mukana tilaisuudessa.

On se hienoa päästä kokemaan tälläisiä asioita nuoresta iästä huolimatta. Tällaiselle ”babylle” nämä on todella suuria asioita. Ei moni 17-vuotias pääse kokemaan tämän kaltaisia asioita. Kiitollisuus on oikea sana, joka kuvaa tunnettani siitä, että saan tämänlaisia mahdollisuuksia eteeni.

image7

Kuvassa: Ulrika Mäkinen, Elisa Karimo, Rita Jokinen, Jenna Itäranta

 

Lauantai aamu alkoi meillä Ulrikan kanssa täydellisesti. Mentiin aikasin aamusta salille ja sen jälkeen hotellin Spahan nauttimaan aamusta. Todella rentouttavaa.

image2

image1

image6

image1 image2

img_3579

Tämä viikonloppu oli aivan mahtava kokemus ja tätä en tule unohtamaan ikinä. Kiitos <3

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *