Niskasta kiinni

Vuosi vaihtui jo ajat sitten ja blogi on jäänyt aivan unohduksiin moneksi kuukaudeksi. Meinasin lisätä edelliseen lauseeseen, että ”on ollut erittäin kiirettä”, mutta en edes yritä vakuutella, että se olisi kiireestä johtunut. Päätin, että on turha kirjoittaa väkisin, mikäli mitään järkevää kerrottavaa ei tule. Olen myös pohtinut pitkään, mikä olisi oma tyyli tämän blogin suhteen: liikkuminen ja terveelliset elämäntavat, misseys, muoti… vaikeaa.

Tarkoitus olisi kuitenkin jatkaa kirjoittelua useasti, jopa kerran viikossa. Tosin ilman paineita siitä, tuleeko tekstiä vai ei. Tämä vuosi tulee olemaan erittäin tapahtumarikas ja mahdollisuuksia esim. kauneuskilpailuissa tulee olemaan. Viime vuoden lopussa olin myös kauneuskilpailuissa, jonka voitin. Sitä kautta olen päässyt tutustumaan useisiin ihmisiin ja saanut valtavia määriä kontakteja, jotka tulevat olemaan tulevaisuudessa erittäin tärkeitä. On upea huomata, että pikku hiljaa kova työ tuottaa tulosta ja ympärille ilmestyy oikeita ihmisiä. On muistettava se, että alussa vasta ollaan, koska nyt ikä mahdollistaa vasta kaiken. Eli monella kauneuskilpailuihin tähtääminen alkaa vasta ja niistä kokemuksen saanti kestää monia vuosia, mikäli haluaa kehittyä huippuun. Onneksi itselläni se on jo monien vuosien takainen koitos ja uskon, että siitä on etua monissa työtehtävissä.

Mitä muuta? Yksi syy siihen, miksi päätin blogin takasin eloon saada on se, että saan itsestäni myös niskasta kiinni. Olen huomannut, että olen tehokkaampi, suunnitelmallisempi ja aikaansaavempi (synonyymeja siis) jos kirjoittaa, mitä tulee tapahtumaan tai mitä on tapahtunut. Erittäin jännä piirre, mutta sen olen itsestäni oppinut. Säännöllinen liikkuminen ja ruokavalio on sellainen asia, joka on erittäin tärkeä saada kuntoon nyt alku keväästä. Ja se on yksi tärkeä muutos, eikä vain sanomisen tasolla (hope so).

 

Artikkelin kuvan on ottanut Janne Heinonen

facebooktwittergoogle_plusmail

Yksi kommentti “Niskasta kiinni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *