Erikoisia faktoja minusta

Olen aika outo ja minussa on paljon erikoisia ominaisuuksia. Mielestäni erilaisuus on rikkaus ja jokaisen tulisi olla ylpeä omista uniikeista piirteistään. Tässäpä pari minun hassua ja erikoista ominaisuuttani, joita moni ei ehkä vielä tiennytkään. Ja joista suurin osa on täysin turhaa tietoa.

1. Rakastan suolakurkkuja. Ja hillosipuleita. Ja vihreitä oliiveita. Ehkä minulla on etikkariippuvuus.

2. Pidän konemusiikista ja hardstyle on suosikkigenreni. Rakastan reivaamista ja voinkin hyppiä ja riehua keikoilla tuntitolkulla pelkän veden voimalla.

3. Musiikkimakuni ei kuitenkaan rajoitu konemusiikkiin, vaan kuuntelen laidasta laitaan vähän kaikkea. Ehkä ei niin ennalta arvattavista suosikkibändeistäni yksi on Rammstein.

4. En ole koskaan elämäni aikana juonut kokonaista maitolasillista (paitsi kaakaossa mutta sitä ei lasketa). Inhoan maidon makua.

5. Inhoan myös proteiinipirtelöiden makua, juon palautusjuomani aina ykkösellä pitäen nenästäni kiinni.

6. Tunnen jotain kummallista vetoa kaikkeen kiiltävään. Ja myös pörröiseen.

7. Minulla on jokin kummallinen pakkomielle yksisarvisiin ja pastellin värisiin poneihin. Ne vaan ovat niin söpöjä ja tekevät minut hyväntuuliseksi.

Pidin hiljaittain 25-vuotissynttärit poniteemalla. Tilasin juhliini myös ihanan ponikakun.

8. Saan selittämättömiä nauruhepuleita ja voin pahimmassa tapauksessa nauraa jopa tunteja putkeen.

9. Suosikki elokuvagenreni on scifi.

10. Lapsena haaveammattini oli kukkakauppias. Ihan vain siksi, koska kukkakaupoissa tuoksui niin ihanalta. Fiksu ja päämäärätietoinen tenava.

11. En koskaan juonut alkoholia ennen kuin olin täysi-ikäinen.

12. Lapsena harrastin sirkusta päälajinani yksipyöräily. Suosikkipuuhaani oli lähteä kylille (asuin tuolloin Heinävedellä) parin sirkuskoulukaverini kanssa yxpyöräilemään (huom yXpyöräily, niin me harrastustamme nimitimme). Pyöräilimme ympäri Heinäveden kirkonkylän katuja, teimme temppuja ja kysyimme lähikioskin tädiltä, olisiko hänellä antaa meille kuivia karkkeja. Kioskin täti varmaan piti meitä niin säälittävinä, että antoi meille karkkipussin joka kerta ruinatessamme sitä.

13. Muutin pois kotoa heti täytettyäni 18 vuotta.

14. Pelkään suuria asioita. Siis konkreettisesti suurikokoisia. Esimerkiksi patsaita. Vapauden patsas on kammottava ja samoin Rio De Janeiron Jeesuspatsas. Olen usein nähnyt myös painajaisia patsaista. Myös mammutit ovat hirveitä (koin nuorempana todellisia kauhunhetkiä eksyessäni pahaa-aavistamattomana Kuopion luonnontieteellisen museon suljettuun huoneeseen, johon oli rakennettu näytteille oikean kokoinen mammutti). Planeetat aiheuttavat myös minussa kammotusta.

15. Kyllästyn hiustyyliini parin kuukauden välein ja tästä syystä käyn ihan liian paljon kampaajalla.

16. Olen harrastanut irlantilaista tanssia. Ja soittanut kanteletta seitsemänvuotiaasta asti (ei sellaista tylsää 7-kielistä vaan 38-kielistä konserttikanteletta). Olen myös laulanut pitkään kuorossa. Harrastin myös lapsena posliinimaalausta ja käsityökerhoa. Olen oikeastaan harrastanut lähes kaikkea, sillä äiti halusi saada lahjakkaita lapsia. Tanssi on kuitenkin aina ollut se minun pääjuttu.

17. Olen muuttanut elämäni aikana 18 kertaa.

18. Olen kasvissyöjä. Syön kuitenkin kalaa ja maitotuotteita.

19. Viihdyn paremmin tennareissa kuin koroissa.

20. Äitini on ehkä maailman surkein kokki. Lapsena aina jos kysyimme, mitä äidin laittamassa ruoassa oli, hän vastasi ”kaikki ainesosat ovat syötäviä”. Se oli paha merkki. Syytän häntä siitä, että myös minusta on kasvanut huono ja äärimmäisen laiska kokki. En juuri koskaan tee ruokaa.

21. Vaikka tanssin Jokereissa, en vieläkään ymmärrä jääkiekon sääntöjä.

22. Käytän vanhanaikaista kirjakalenteria ja kannan sitä mukanani joka paikkaan. Ilman sitä olen hukassa, sillä en muista koskaan menojani ulkoa. Kapinoin puhelimen kalentereita vastaan, sillä ne eivät ole yhtään niin persoonallisia, niihin ei voi kirjoittaa eri värisillä kynillä, piirrellä hauskoja kuvia kalenterin sivuille tai liimailla tarroja.

23. Olen täysin riippuvainen puhelimesta. Kerran puhelimeni varastettiin ja jouduin olemaan ilman sitä bussimatkan ajan. Se oli tuskaa. Elämäni tylsin ja pitkäveteisin bussimatka.

Kaksi asiaa joista olen täysin riippuvainen: puhelin ja kalenteri.
Kaksi asiaa joista olen täysin riippuvainen: puhelin ja kalenteri.

24. Jouduin käymään inssin kolmesti, ennen kuin sain ajokortin.

25. Olen äärimmäisen homomyönteinen ja parhaat ystäväni Kuopiosta ovat homoja. Homot ovat tytön parhaita ystäviä, vai mitä? Tasa-arvoinen avioliittolaki!!!!

26. Kulkiessani metsässä pystyn tunnistamaan ja nimeämään todella paljon kasveja.

27. Pidän kaljasta. Ennemmin bisse kuin siideri.

28. Olen paiskinut lähes kaikki lapsuuteni ja nuoruuteni kesät heinätöitä. Se on kuulkaa kunnon urheilua, yksi heinäpaali painaa lähemmäs 10kg!

29. Vihaan urheilun katsomista televisiosta. Etenkin hiihto ja mäkihyppy ovat syöpää.

30. Minulla oli varhaisteininä goottivaihe; kuuntelin heviä, pukeuduin mustaan ja piirsin kajaalilla vahvat rajaukset silmiin.

31. En ehkä ole vielä täysin päässyt yli tästä vaiheesta, sillä olemme ensi kesänä menossa Askon kanssa Tuskaan.

32. Tykkään oikeasti käydä joulukirkossa. Joululaulut ja kynttilät ja harras tunnelma. Myös pääsiäiskirkko on ihan jees.

33. Olen loppujen lopuksi aika laiska meikkaamaan ja pynttäytymään. Elämässäni ei ole aikaa viettää tuntikausia peilin edessä. Toki toisinaan on kiva laittautua vähän enemmän, mutta arkena olen aika poikamainen.

Hah, siinäpä teille. Tykätkää itsestänne ja kummallisuuksistanne, ne tekevät teistä mielenkiintoisia!

Pusuja,

Hade

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *