Mallina Leviksellä

Eilen pääsin tekemään jotain superhauskaa: minut valittiin malliksi Leviksen uuden Showroomin avajaisiin ja pääsin esittelemään heidän uutta mallistoaan kutsuvieraille ja sisäänostajille.

Olen kunnon poikatyttö, joten viihdyn paremmin farkuissa kuin mekossa. Tästä syystä Levi´s olikin minulle luonteenomainen brändi edustaa ja pidän muutenkin heidän vaatteistaan.

Ensimmäinen asuni oli ihana farkkuasu, johon kuului todella leveälahkeiset, korkeavyötäröiset farkut ja lyhyt farkkutakki. Etenkin housut keräsivät paljon kehuja, olivathan ne näyttävän näköiset ja erikoiset. Farkut näyttivät paremmilta päällä kuin henkarissa, joten suosittelen muitakin sovittamaan kyseistä mallia, jos asioi Leviksellä!

Minä ja ihana Greta. <3

16443947_1429880230357415_1875397958_o

Seuraava asuni oli söpö farkkumekko yhdistettynä rentoihin lenkkareihin ja reppuun. Tämä asu on helposti muunneltavissa, tällaisenaan menisi esimerkiksi arkena, töissä tai koulussa, mutta korkojen ja juhlavamman laukun kanssa menisi ihan hyvin vaikka iltariennoissa! Love it, tätä mekkoa jäin himoitsemaan itsellenikin.

img_0519

Meikki pidettiin hillittynä ja luonnollisena, hiukset ponnarilla. Viihdyin tässä lookisssa hyvin.

Päivä oli pitkä, sillä menin Leviksen tiloihin lähes suoraan töistä, mutta tällaisten kokemusten vuoksi tekee mielellään pitkää päivää. Onneksi oli Purp Angels tytöt myös paikalla, joten seuraa ei puuttunut. Näytöksen jälkeen juoksin suorinta tietä kotiin nukkumaan, olihan kello jo läempänä puoltayötä. Mummoutumisen merkki, nykyään sitä arvostaa kunnon yöunia enemmän kuin juhlimista.

Purp Angels tytöt!

Kiitos tytöt ja Levi´s, oli huippua! <3

Huomenna on perjantai ja vihdoinkin viikonloppu, ihanaa! Mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on?

Nauru pidentää ikää!
Nauru pidentää ikää!

Pusuja:

Hade

Facebooktwittermail

5 kommenttia “Mallina Leviksellä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *