Viimeinen postaus

Kuten jo aiemmin olen varoitellut, aloitan bloggaamisen fitnessmalli.fi-sivuston alla 23.4.2017. Tämä on siis viimeinen postaukseni täällä ja jatkossa löydätte blogini www.fitenssmalli.fi!

Tänään on ollut hauska päivä. Aloitin aamuni perinteiseen tapaani aamutreenillä klo 7.30. Treeneissä koin onnistumisen elämyksiä rikkoessani uuden ennätykseni maastavedossa! Sain nostettua painomäärää 5kg isommaksi edelliskertaan verrattuna, ja nyt tein 1×20 ja 3×10 sarjat 65kg painolla. 20 toistoa putkeen on kuitenkin aika pitkä ja rankka sarja, joten olin tyytyväinen tähän 65kg suoritukseen!

Treenin jälkeen suuntasin meidän ensimmäiseen Fitnessmalli 2017-koulutukseen. Olipa ihana nähdä kaikki tytöt ja mallimammat taas! Koulutuksen aiheena oli oma brändi ja ajanhallinta. Kuinka ajatuksia herättäviä aiheita ja niin hyödyllisiä jatkoa ajatellen! Meillä oli myös oma, henkilökohtainen palaveri Emmin ja Ninan kanssa, jossa kävimme enemmän läpi omia kiinnostuksen kohteitani, suuntaa brändilleni ja keinoja somenäkyvyyden kasvattamiseen. Palaveri herätti minussa läjäpäin uusia ideoita ja nyt olen todella innostunut kaikesta tulevasta! On niin mahtavaa saada olla mukana kilpailussa, tästä saa niin paljon vinkkejä ja ohjeita myös omaa yritystoimintaani ajatellen. Kiitos!

Koulutuspäivän jälkeen suuntasin väsyneenä kotiin, päivä oli kuitenkin ollut jo pitkä. Mikä ilon hetki kotiovelle päästyäni seurasikaan, olin unohtanut avaimet kotiin! Asko ei ollut kotona ja tulisi takaisin vasta kolmen tunnin päästä. Kyllä ärsytti. Soitin vuokraemännällekin, joka asuu naapurustossa, jos hän pääsisi avaamaan minulle oven. Mutta ei, hän ei ollut kotona. Ei auttanut, kuin kehitellä jotain järkevää tekemistä odotteluajaksi.

Onneksi laukussani oli kamera ja läppäri mukana koulutuspäivän vuoksi. Mitäs sitä Kalliohipsteri muutakaan tekisi kuin suuntaisi läheiselle kalliolle kuvailemaan. Aurinko paistoi ihanasti ja oli oikeastaan aika mukavaa viettää aikaa ihan vain itseni kanssa niin, ettei ollut kiire minnekään.

Kalliolla kävi kova tuuli, joka lopulta patisti minut lähtemään läheiseen kahvilaan istuskelemaan, syömään herkullista lohipastaa ja kirjoittamaan tätä blogipostausta. Oikeastaan nautin tästä, pitäisi selkeästi useammin unohtaa avaimet kotiin, niin tulisi pakon edessä vietettyä rauhallista vapaa-aikaa ihan vain yksinään.

Ihanaa viikonloppua kaikille, ja siirtykäähän seuraamaan elämääni fitnessmalli.fi-blogin puolelle!

Pusuja,

Hade

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *