Welcome To The Show!

Ihanaa sunnuntaita ja tervetuloa seuraamaan blogiani!

Olen Hannaleena Laaksamo, kavereiden kesken Hade, ja jo pidempään pyöritellyt mielessäni ajatusta blogin perustamisesta. Minulle tarjoutui tilaisuus aloittaa bloggaaminen FitNetissä jo useampi kuukausi sitten, mutta halusin miettiä tarkkaan, ennen kuin perustan blogin. Nyt kuitenkin kevään tullen on mainio ajankohta aloittaa uusi harrastus, joten here I am! Olen todella puhelias, minulla on vahvat mielipiteet ja minulla tuntuu aina olevan jotain sanottavaa. Tämän vuoksi oma blogi onkin hyvä kanava jakaa mielessäni pyöriviä ajatuksia muille. Jatkossa tulen tekemään enemmän videopostauksia, sillä koen puheella kommunikoinnin olevan minulle luontaisempi viestintäkeino kuin tekstin kirjoittaminen. Lisäksi uskon, että höpötellessäni kameralle räiskyvä luonteeni tulee teille paremmin tutuksi, kuin tekstin kautta.

Olen viettänyt lapsuuteni maaseudulla, Heinävedellä, metsän ja peltojen keskellä. Maalaistyttöjuurieni ansiosta elämänarvoni ovat hyvin maanläiset ja olen jalat maassa. Kouluni kävin Kuopiossa (olen siis perinteisen savolaisittain hieman kiero ja rempseä luonne) ja Helsinkiin muutin vasta reilu kolme vuotta sitten. Olen hyvin itsevarma, mutta kuitenkin nöyrä, olen tehnyt aina kovasti töitä itseni ja saavutusteni eteen. Eläessä maaseudulla oppii, että asiat eivät tapahdu itsestään ja nenä pystyssä kävelemällä ei saavuteta loppupeleissä mitään. Mielestäni itsevarmuus ja kusipäisyys eivät todellakaan ole sama asia, ja haluankin omalla esimerkilläni osoittaa, että elämässä pärjää paljon paremmin olemalla mukava ja ystävällinen kaikille. Minua kutsutaan usein ilopilleriksi, ja pyrin asennoitumaan elämääni aina positiivisesti. Joka lantilla on kääntöpuolensa, ja haluan ottaa elämässäni vastaan tulevat asiat vastaan ilon ja positiivisuuden kautta.

Olen aitouden puolestapuhuja ja olen täysillä juuri sitä mitä olen. Olen ylpeä erilaisuudestani, ja haluan kannustaa muitakin ihastumaan omaan, massasta erottuvaan persoonaansa. Ystäväni ovat usein sanoneet minulle, että “Ymmärrätkö sä Hade itsekään miten outo sä oikeasti olet?” ja se on mielestäni ihana kohteliaisuus! Being normal is boring! Olen rääväsuinen, suorapuheinen, kovaääninen ja nauraminen on suosikkipuuhaani. Aion myös blogissani tuoda avoimesti julki mielipiteitäni ja puhua minulle tärkeistä asioista. Pyrin myös näyttämään teille mahdollisimman todenmukaisen kuvan itsestäni ja persoonastani, jotta näette, millainen ihmistyyppi todellisuudessa olen.

"Me, weird? Bitch, I'm limited edition!"
“Me, weird? Bitch, I’m limited edition!”

Olen luonteeltani todella hektinen ja energinen, ja se peilautuu suoraan elämäntyyliini. Nautin siitä, kun elämässäni on paljon sisältöä ja tekemistä eikä elämästäni vauhtia ja hauskoja tilanteita puutu. Blogissani pääsette seuraamaan monipuolista arkeani lähempää. Olen tarkoituksella kerännyt elämääni hyvinkin vahvasti toisistaan poikkeavia osaamisalueita, sillä haluan tehdä elämässäni kaikkea mistä nautin ja missä olen hyvä. Olen aina kapinoinut sellaista “suutari pysyköön lestissään”-ajattelutapaa vastaan, sillä mielestäni kenenkään ei tarvitse jumahtaa olemaan hyvä vain yhdessä asiassa tai yhdellä alalla. Olen miksannut elämästäni hieman ennalta-arvaamattoman combon, ja vaikka se joidenkin mielestä on sekametelisoppa, minä rakastan elämääni tällaisenaan.

Olen hyvin urakeskeinen ja tavoitteellinen, aloitin työnteon jo hyvin nuorella iällä. Koko työhistoriani ajan olen työskennellyt teknisellä alalla, ja olenkin hyvin kiinnostunut tekniikasta ja uusista innovaatioista. Olen tällainen nörttityttö. Lisäksi olen kunnon myyntitykki, ja minulla on myyntityön tradenomikoulutus. Tällä hetkellä työskentelen Samsungilla mobiilituotteiden kouluttajana ja nautin työstäni tekniikan ja myyntikoulutusten parissa.

Vapaa-aikani taas poikkeaa työstäni melko vahvasti. Harrastuksistani rakkain minulle on tanssi, jonka aloitin ollessani 4-vuotias. Tästä lähtien olen treenannut erilaisia tanssilajeja (muun muassa balettia, nykytanssia, showta, hiphoppia ja Irlantilaista tanssia), nuorempana hyvinkin tavoitteellisesti tähtäimessäni ammattitanssijan ura. Tekninen ala/myyntiala veivät kuitenkin tämän tytön mennessään, ja nykyään tanssi on minulle vain tärkeä harrastus. Nykyään tanssin HIFK:n Big Red Cats Cheerleadereissa, joten suuri osa vapaa-ajastani kuluu jäähallilla tanssin ja jääkiekon parissa. Rakastan esiintymistä ja lavalla olen kuin kotonani. Viihdyn myös kameran edessä, joten teen silloin tällön mallinhommia lähinnä harrastuspohjalta.

Big Red Cats Cheerleaders
Big Red Cats Cheerleaders

Liikunta on ollut minulle aina enemmänkin elämäntapa kuin pelkkä harrastus. Tanssin lisäksi käyn ahkerasti kuntosalilla, ja terveelliset elämäntavat ovat minulle tärkeitä.  Kannatan elämässäni “kultainen keskitie”-ajattelutapaa, sillä mielestäni mieleni ja siten myös kehoni voi paremmin, kun treenaan paljon ja kovaa, syön puhtaasti kroppaani kuunnellen, mutta annan itseni välillä myös herkutella ja pitää hauskaa ystävieni kanssa.

Osallistuin Miss Helsinki 2016-kilpailuun, jossa sijoituin toiseksi. Voitin myös Miss Photogenic-tittelin. Misseilystä ja omasta kisataipaleestani aion kertoa teille myöhemmin lisää. Minua naurattaa, kun täällä FitNetissä me lähes kaikki Miss Helsinki 2016 finalistit jo blogataan, mutta mitäs väliä sillä on. Me kaikki olemme kuitenkin ihan erilaisia ihmistyyppejä ja meillä on erilaiset elämäntilanteet, kiinnostuksenkohteet ja harrastukset.

Touhujani ja elämääni voi myös seurata Instagramissa nimimerkillä hhade ja Snapchatissa hhade1.

Tästä se sitten lähtee! Welcome to MY SHOW!

Being normal is boring!
Being normal is boring!

Pusuja: Hade <3

 

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *