Aurinko, kylmä tuuli ja 4 naista?

iltamekko riikka ikäheimo jenna itäranta
Kuva otettu puhelimella

Kuvaukset Riikka Ikäheimon, Irina Nefedovan ja Janita Aution kanssa. Mahtava päivä, mentiin suoraan töistä Riikan ja Irinan kanssa valmistautumaan Janitan luo, laitoin mallin hiukset ja meikit kuntoon kuvauksia varten. Elikkä päiviteltiin Riikka Ikäheimon portfoliota hänen upeista juhlapuvuistaan.

Riikan kanssa useaan otteeseen ollaan tehty yhdessä töitä, puolestaan Janitan kanssa ensimmäiset yhteistyöt ensimmäistä kertaa. Ollaan melkeinpä saman ikäisiä Janitan kanssa, yllätyin että näinkin nuorena näin osaava valokuvaaja! Luonnollinen lahjakkuus luultavasti 😉

Itselläni on kerran ollut päällä Riikka Ikäheimon puku kuvauksissa ja sanon että ihan minkä kokoinen malli olisi, niin Riikka osaa muokata puvut juuri mallin päälle istuviksi!

riikka ikäheimon puku jenna itäranta

Meillä oli todella hauska päivä, aurinko paisto ja ulkona oli kyllä todella kylmä tuuli. Näin ystävien kesken epäammattimaisuudella olin ensimmäisena jo juoksemassa sisään ja melkeinpä hoputtamassa muita. Saan vain itseäni syyttää etten pukeutunut tarpeeksi lämpimästi, mutta meillä oli niin hyvä tiimi. Janita Autio sai nopeasti 2 upeaa pukua kuvattua.

Kahteen pukuun tuli kaksi eri lookkia, meikki oli suhteellisen sama luonnollinen meikki. Mustaan pukuun fashion tyyppiset vahvat tummat kulmakarvat ja wetlook hiukset. Leijonaharja hiukset jätettiin kultaiseen mekkoon ja elowena tyttö meininki oli sen puvun juttu.

Iltaan saakka meni, päästiin poppoon kanssa vielä syömään jälkeen yhdeksän. Kaikilla kauhee nälkä ja suurin piirtein kaikki rötkähti ravintolan tuoleilla ja huomattiin että vaikka tää ei tunnu työltä, niin kyllä se voimia vie. 😀

Tälläistä taas meikkaajan päivään…

 

meikkaaja maskeeraaja jenna itäranta 3

malli irina

 

kuvakset 78

jenna itäranta 3

Dress: Riikka Ikäheimo

Photography: Janita Autio

Model: Irina Nefedova

MUAH: Stylist & Make-up artist Jenna Itäranta

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *