Mitä minulle kuuluu

Ehkä joku on huomannut että somessani ei viime aikoina ole hirveesti tapahtunut mitään, sen verran voin kurkistaa verhoa, että paljon on tapahtunut ja siitä syystä ollut aivan loppu ja väsynyt edes katsomaan tietokonettani. Oma ammattini ei pistä tällä tavalla väsyttämään koska rakastan sitä. Teen myös päivä duunia postin asiakaspalvelijana, työpaikallani ei ole hirveen positiivinen ilmapiiri ja siitä syystä on todella raskasta käydä töissä. Kotiin tultaessa, mietin jo seuraavaa päivää kun joutuu lähtemään töihin taas sinne. Syytän puhtaasti työmääriä mitä teen tällä hetkellä, ei vaan ole ollut aikaa ja jaksamista kirjoitella.

Vähän sitten positiivisempaan puoleen, että irtisanoin itseni…

Tämä viikko on vika viikko postissa ja uudet tuulet puhaltaa omalla alalla. KICKS myymälöissä teen myös tästä lähtien töitä, minut voi aina sit bongailla myymässä sitä parasta sulle ja meikkailemassa. Freelancerina tietysti oon aina meikkaajana omalla ajallakin.

Vihdoin tuntuu että jonkunlainen positiivinen sisältö alkaa olemaan työelämässä ja muutenkin jota pystyn tästä lähtien jakamaan myös teidän kanssa. Tietysti se muu roska jota en blogissani näytä, niin yleensä Snapchatin (@Jennaitaranta) kautta pääsee kurkkamaan mitä arkeeni kuuluu.

fitnet Jenna Itäranta

 • Olen tehnyt 10 tuntisia päiviä töissä, töiden jälkeen lisää omia töitä. Työpäivät menevät helposti sinne 12-13 tuntisiks.
 • Salilla käynyt, mutta vain käynyt kurkkaamassa. Sanonut peilille heipat ja surkutellut väsymystäni ja laiskuuttani. Miettinyt salin vaihtoa, tai puolestaan että pitäisin kahta salia.
 • Viikonloput mennyt töitä tehdessä ja jopa päässyt yhden kerran irtiottamaan arjesta ystävien kanssa.
 • Katsonut tilannettani, en näe tarvetta että olisin huonossa työpaikassa.
 • Irtisanonut itseni!
 • Miettinyt että voisin hankkia auton ja jopa ensimmäistä kertaa käynyt nettiauto.fi sivustolla katsomassa niitä.
 • Saanut motivaation blogaamiseen takaisin, kauan siinä menikin…
 • Käynyt Fitnetin blogi- ja mediakoulutuksessa ja saanut paljon tietoa pääkoppaani, jopa liikaa. 😀
 • Tutustunut varmaan 20 uuteen ihmiseen 1 päivän aikana! voisi varmaan pitää jonkunlaisena saavutuksena <3

Voisin sanoo että olisin voinut itse tehdä paljon aikasemmin asioille jotain, jos en viihdy työpaikassani, mutta tein sen joka tapauksessa. Tavoittelen unelmiani ja toivon että moni tekee sen, eikä jumitu siihen paikkaan jossa edes ei viihdy.

Tavoitelkaa sitä mitä haluatte tehdä!

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Mitä minulle kuuluu

 • Avatar
  11.4.2016 klo 10:19
  Kestolinkki

  Hyvä kuulla, että sait sanottua itsesi irti huonon työilmapiirin työpaikasta, negatiivinen energia vie tosi paljon omiakin voimavaroja.

  Vinkiksi, että sun tekstiä on tosi raskasta lukea, kun sun jokainen lause päättyy huutomerkkiin. Sen tavan voisit koittaa kitkeä pois, niin tekstistäsi tulisi luettavampaa.

  Onnea uusiin työkuvioihin, kyllä se elämä siitä mieleiseksi muotoutuu 🙂

 • Jenna Itäranta
  11.4.2016 klo 19:36
  Kestolinkki

  Harmi kuulla että koet työpaikassasi kans huonoa ilmapiiriä, mutta kesä on tulossa päin, niin kyllä tulee positiivista meininkiä elämään. Kiitos vinkistä, paranemaanpäin nämä blogi kirjoitukset toivottavasti menee. Kokoajan oppii lisää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *