Onko nyt mun aika?

Kirjoitin edellisessä postauksessa siitä, kuinka mun kisahaaveet siirtyy syksylle dieetin epäonnistuttua.
Uusilla ohjeilla on nyt menty siis sellaiset kolmisen viikkoa, ja kroppa on mun onnekseni käynnistynyt odotettua tehokkaammin. Mikä parasta, olen pysynyt terveenä. En edes muista, koska olisin viimeksi ollut terveenä kolme viikkoa putkeen. Aivan mahtava fiilis.

Mutta, takaisin asiaan. Ehdin tuossa hetken jo ajatella, että mulla saattaisi olla pieni mahdollisuus ehtiä kisakuntoon, koska tosiaan paino lähti tippumaan ja ennenkaikkea peilistä huomasi, kuinka kroppa alkoi tiivistymään. Tällä hetkellä mulla on siis ruokaa hyvin, ja kalorit on n.1900. Ihanaa kun on saanut syödä. Ruokamäärää on myös tarkoitus nyt nostaakin hieman.

En uskalla kuitenkaan lähteä hirveästi repimään ja dieettaamaan, koska kroppa oli todella kovilla viimeiset kuukaudet. Aamulenkkejä on nyt tarkoitus aloitella, ja tänään itseasiassa sellaisen teinkin. Haluan mennä nyt fiilis edellä, enkä vaadi itseltäni tai kropaltani yhtään sen enempää. Luulen siis, että mun aika on sitten syksyllä.

Tuntuu, että tää vuosi on ollut täynnä vastoinkäymisiä monellakin osa-alueella, ja toivon, että ne olisi nyt ohi. Jospa nyt olisi mun aika?

 

Työt Fressillä päättyi, ja ensi viikon maaanantaina aloitan uudessa työpaikassa, josta kerron sitten myöhemmin. Oon enemmän kuin innoissani tulevasta! Aivan huikeen duunin sain ja ai vitsi että oon siitä onnellinen!

 

 

 

home

Myöskin muuttosuunnitelmia tässä on ollut. Ollaan siis päätetty jo hetki sitten, että muutetaan nykyisestä asunnosta pois. Tää on niin pieni, ja tän olikin tarkoitus olla väliaikainen asunto. Turhan pieni ja aivan liian kallis siihen nähden.

Meidän ystäväpariskunta on muuttamassa Espanjaan, ja heidän talo jää tyhjilleen, JOTEN ME MUUTETAAN SINNE! Omakotitalo, oma piha, oma rauha <3 Koti sijaitsee Hyvinkäällä, josta ajaa n. 30min Helsinkiin, ei siis matka eikä mikään. Espoosta ajaa suunnilleen saman aikaa, joten ei hävitä ajan suhteen mitään. Talossa on tilaa enemmän kuin tarpeeksi, ja siis aivan ihana talo! Ihana päästä sisustamaan uutta KOTIA. Siitä tulee niin hieno! Muutto tulee tapahtumaan alkukesästä. Nyt vain katse eteenpäin ja toivotaan, että kaikki menisi hyvin. Lapset tulee tykkään siitä todella paljon.

 

Koiralle myös huomattavasti parempi, kun on enemmän tilaa ja voi vaan päästää takaovesta ulos 😀 Tästä kaverista kun ei kovin pientä tule!

On meinaan kasvanut parissa kuukaudessa aika paljon.

milamila2

 

 

 

posingTän päivän treenitkin on suoritettu, ja vuorossa oli takareidet + pakara! Tykkään treenata jalat aina kaverin kanssa, koska silloin saa treenistä enemmän irti. Tänään treenasin entisen tiimikaverin kanssa, ja oli kyllä huipputreeni. Treenin jälkeen vielä harjoiteltiin hetki poseja, niitä ei koskaan voi harjoitella liikaa.

Ihanaa kun on tää viikko vapaata, saa kerätä voimia ensi viikolla alkavaan työhön, ja saa tän viikon keskittyä täysillä treeneihin.

Huomaa, että kevät on tuloillaan, kun mielikin on paljon virkeämpi.

 

 

Nyt toivotan teille ihanaa ja aurinkoista viikkoa <3

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *