Ovatko hiuksesi kuivat ja kärsineet? Näin saat silkkiset suortuvat

Postaus on toteutettu yhteistyössä Fitnessmalli-kilpailun yhteistyökumppanin May Beauty:n kanssa.

 

Kesä oli kaikin puolin täydellinen lämpimien säiden ansiosta. Aurinko paistoi varmasti tuplaten viime kesään verrattuna, ainakin hiuksista päätellen. Ulkona treenaaminen yhdistettynä pilvettömältä taivaalta säteilevään aurinkoon sai minun vaaleat kutrini suorastaan kärähtämään ja kuivumaan pahanpäiväisesti.

Hiustyyppini kun on muutenkin latvoista helposti katkeilevaa mallia, niin hiuksilleni eivät kaikki hiustuotteet sovi tai ole tarpeeksi kosteuttavia ja hoitavia. Hoitoainetta kuluu paljon ja pesujen yhteydessä korvaamaton tuote on hiusseerumi

Olen elämäni aikana kokeillut ainakin kymmentä eri hiusseerumia- tai öljyä ja vihdoin olen löytänyt May Beautyn valikoimasta hiusseerumien ässän. Enkä kirjoita tätä siksi, että kyseessä on yhteistyö, vaan olen tai oikeastaan minun hiukseni on tätä mieltä. Kuvat puhukoon puolestaan. Kyseessä oleva tuote on May Beautyn Moroccan Miracle Hair Serum- hiusseerumi.

 

 

Hiukseni ennen May Beautyn Moroccan Miracle Hair Serum- hiusseerumin käyttöä.
Hiero muutama tippa seerumia käsiin ja levitä pyyhekuivien hiusten pituuksiin.
Levitä seerumia pyyhekuivien hiusten latvoihin.
Kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla.
Hiukseni May Beautyn Moroccan Miracle Hair Serum-hiusseerumin käytön jälkeen. Lopputulos on parempi, kuin olisin voinut koskaan kuvitella.

Olin itseasiassa aika skeptinen tätä tuotetta kokeillessani, koska kyseessä ei ole kampaamotuote tai minkään kuuluisan hiuksiin spesifioituneen merkin seerumi. Halusin kuitenkin mielenkiinnosta  antaa tälle mahdollisuuden. Niinhän se menee, että jos ei veikkaa ei voi voittaa! Tällä kertaa voitin ja olen vakiinnuttanut tämän seerumin luottotuotteisiini mitä tulee hiustenhoitoon.

May Beautyn Moroccan Miracle Hair Serum- hiusseerumi on superkevyt yhdistelmä aminohappoja, jotka ravitsevat hiusta, tekee siitä helpommat käsitellä ja poistaa pörröisyyden. Seerumi sisältää muutamia eri öljylaatuja joilla kaikilla on oma tehtävänsä hiusten kunnon ylläpitämisessä sekä hiuksen rakenteen paikkaamisessa. Näitä öljyjä ovat argan-, manteli-, pellavansiemen- ja oliiviöljy. Tuote sisältää myös hydralisoitua keratiinia, joka antaa hiukselle upean kiillon ja silkkimäisen pehmeyden. Hienovaraisen tuoksun ansiosta Seerumi sopii herkemmillekin käyttäjille.

 

Mitkä ovat minun odotukseni hyvästä hiusseerumista? Ja tarkennettakoon vielä, että minä en ole vaativa mitä hiustenhoitoon tulee, mutta hiukseni sitä toden totta ovat!

  • 1. Selvittää takut. Erityisesti vaaleaksi värjätty tai raidoitettu hiuskuontalo menee luonnostaan ikävästi solmuun. Jos seerumissa ei ole tarpeeksi hoitavia ainesosia, niin siitä ei kauheasti iloa ole takkujen selvittelyssä. May Beautyn hiusseerumi selvitti suurimman osan takuista jo levitysvaiheessa tehden hiuksista elastisen tuntuiset. Huomasin levityksen yhteydessä sormien sujahtavan helposti hiusten läpi, jonka jälkeen harjaaminen oli suorastaan lasten leikkiä eikä hius näin ollen venyttynyt ja katkennut.
  • Antaa kiiltoa, mutta ei näyttää rasvoittuneelta. Yleensä minulla tuppaa käymään niin, että tuote ei ole tarpeeksi hoitava, jolloin koen tarpeelliseksi laittaa sitä enemmän. Näin lopputuloksena hius alkaa näyttää rasvaiselta, vaikka olen sen juuri pessyt. May Beautyn seerumi on erittäin hoitava ja sen ultrakevyen koostumuksen ansiosta hius säilyy puhtaan ja raikkaan näköisenä, eikä käytön jälkeen näytä siltä, että olisin juuri suorittanut olympiamatkan triathlonissa.
  • Hoitaa ja vahvistaa. Tärkeä ominaisuus seerumille on mielestäni myös sen hoitavuus ja miltä se saa hiukset tuntumaan. Tuote palautti välittömästi rasittuneiden hiusteni elinvoimaisuuden ja teho pysyy minulla jopa seuraavaan pesukertaan saakka suortuvien tuntuessa pehmeiltä, vahvoilta ja hyvinvoivilta pitkään.
  • Poistaa pörröisyyttä. Hiukseni joutuvat normaalissa arjessani alttiiksi monelle erilaiselle olosuhteelle. Päivisin olen sairaalassa tiukka nuttura ja leikkaussalimyssy päässä, iltaisin taas treenaan niin, että hiki lentää. Siihen päälle vielä kuvaukset, jossa hiusta käsitellään kuumilla raudoilla ja rasittavilla kemikaaleilla. Lopputuloksena kärsinyt ja pörröinen kuontalo. May Beautyn hiusseerumi on pikapelastaja ympäristön aiheuttamille hiusvaurioille, sillä muutama tippa kuiviin hiuksiin auttaa nopeissa tilanteissa pelastamaan takkutukka-lookin muuttamalla suortuvat ylellisen ja kirkkaan näköisiksi suortuviksi.
  • 5. Hinta-laatusuhde. Kauneudenhoitoon saisi jokainen nainen upotettua rajattoman määrän rahaa, mutta onko se aina tarpeen? Itse ainakin pyrin valitsemaan hinta-laatusuhteiltaan järkeviä ratkaisuja. Kuuluisien merkkien tuotteet maksavat yleensä maltaita, mutta eivät käyttökokemuksien perusteella ole aina olleet se toimivin ratkaisu. Lähden aina mielenkiinnolla kokeilemaan ns. altavastaajien tuotteita, koska olen monesti yllättynyt positiivisesti ja sen jälkeen vakiinnuttanut tuotteet kärkikokoonpanoon. Mielestäni tämä tuote kuuluu tähän sarjaan, sillä koen sen olevan minun hiuslaadulleni markkinoiden paras seerumi. Tuote tekee mitä lupaa, on riittoisa ja hinta on pystytty pitämään maltillisena.

 

May Beautyn Moroccan Miracle Hair Serumin- käyttövinkkejä
  • Pesun jälkeen märkiin hiuksiin palauttamaan hiusten menetetty kosteus, vähentämään sähköisyyttä antamalla silkinhohtoisen kiillon. Kuvissa havainnollistettu käyttö märkiin hiuksiin. Voit myös kokeilla lisätä seerumia hoitoaineesi joukkoon, anna vaikuttaa ja huuhtele. Lisää lopuksi vielä pari öljytippaa kämmenelle ja levitä pyyhekuiviin latvoihin.
  • Elinvoimaa ja pikapelastusta kuiviin hiuksiin. Hiukset ovat puhtaat, mutta pörröisen näköiset. Muutama tippa ennen hiusten suoristamista auttaa taltuttamaan lennokkaimmatkin kiehkurat ja antaa samalla hyvän suojan ennen lämpökäsittelyä.
  • Tehohoito erittäin kuiville ja elottomille hiuksille, sekä kuivan päänahan aiheuttaman hilseen eliminointiin. Levitä normaalia enemmän hiusseerumia kuiviin hiuksiin, hiero seeruumia hiusten koko pituuksiin ja päänahkaan, kiedo pyyhe pääsi ympärille (saunan ajaksi laitettu tehohoito tehostaa lämmön ansioista vaikutusta entisestään) Anna vaikuttaa 10-30min ja pese hiukset.

 

Tuotteista saa  tasaisin väliajoin hyviä tarjouksia, jotta kynnys niiden kokeiluun madaltuu. Merkin tuotteilla on myös rahat takaisin-takuu, joten jos et ole tyytyväinen tuotteilla saavutettuihin tuloksiin, niin saat rahasi takaisin.  Ilokseni kerrottakoon, että minullakin on alekoodi teille jaettavaksi!

 

Eli koodilla maijahair saatte -30% alennuksen tilaukseenne. Klikkaa ostoksille ja aktivoit alennuksen koriisi automaattisesti. Koodi voimassa 14.11. 2018 asti.

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *