10 faktaa minusta

Meillä on tapana näyttää some -maailmassa tietynlainen puoli itsestämme. Se mitä kirjoittelen päivittäin eri somekanavissani on vain murto-osa siitä kuka oikeasti olenkaan.  Tästä inspiroituneena ajattelinkin kirjoittaa muutaman asian itsestäni, joita ei välttämättä ennalta tiedä. Tässä siis 10 faktaa minusta, jotka näin nopeasti nousivat mieleeni.

1.Minua kiinnostaa ns. poikien jutut kuten autot, elektroniikka ja pelit. Tykkään pelata pleikkaria ja katsella toimintaelokuvia. Tykkään ajaa ja kokeilla erilaisia moottoriajoneuvoja, mutta kaikista eniten autot on lähinnä sydäntäni

 

2. En ikinä valitse ensimmäistä tuotetta. Esimerkiksi kaupassa en ikinä osta sitä, mikä on ensimmäisenä hyllyllä. Olen jopa tarkka, jos joku muu on käynyt kaupassa niin varmistan ettei tuotteet ollut niitä ensimmäisiä.

3.Minun ystävät ja perhe eivät ikinä kutsu minua Marissaksi. Minua on pienestä asti kutsuttu Misa nimellä. Olisi jopa outoa, jos joku todella läheinen ihminen kutsuisi minua Marissaksi.

 

4. Olen aamuihminen! Olen melkeinpä aina hyvällä tuulella aamuisin ja energiatasoni ovat parhaimmillaan ensimmäisinä tunteina päivästä.

5. En kestä ylimääräisiä ääniä.. Olen vissiin yliherkkä joillekin äänille ja niiden kuuleminen tekee pahaa. Tietyt syömis, hengitys ja naputtelu- äänet voi olla aivan sietämättömiä korvaani. Tarvitsen hiljaisia hetkiä päivittäin tämän ihme yliherkkyyden vuoksi

6. Jumitun helposti yhteen asiaan. Esimerkiksi johonkin tiettyyn ruokaan kuten avokadoon. Syön sitä joka aterialla monta päivää putkeen, kunnes kyllästyn siihen enkä syö yhtään avokadoa pariin kuukauteen. Sama koskee musiikkia, jos kuulen hyvän biisin niin toistan sitä kokoajan siihen pisteeseen asti, että ei enää halua kuulla kyseistä kappaletta ikinä.

7. Fysiikkani on nykyisin sellainen, että kutistun todella helposti ja on kovan työn takana pitää lihasmassaa yllä tai varsinkaan kasvattaa sitä. Menen todella helposti hyvin pieneen kuntoon, jos en syö päivittäin yli kulutuksen.

 

8. Rakastan yksin olemista. Minusta se on kullanarvoinen taito, jota kannattaa vaalia aina kun mahdollisuus.  ( Tästä enemmän ajatuksia löytyy vanhan blogini puolelta ->http://nouw.com/marissa/yksinolosta-nauttiminen-28008802 )

9.Minua kiinnostaa tietyt tiedemaailman asiat ja voisin puhua niistä loputtomiin. Varsinkin avaruus, virukset ja geenimuuntelu on kiehtovia aihe-alueita, joista etsin tietoa kokoajan lisää.

10. Minulla on maailman huonoin suuntavaisto. Onnistun eksymään jopa suoralla tiellä ( näinkin on käynyt)..

 

 

+  Minulla on tietynlainen ääni kun näen koiran tai puhun koirille <3

 

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *