Dieetti starttaa !

Maanantaina alkaisi tällä likalla 12 viikon dieetti!

Ihan alkuun tarkennusta tälle termille, että dieetti sanaa käytän puhuttaessa hallitusta ruokavaliosta, jolla pyritään johonkin päämäärään. Kyseessä ei siis ole aina pudottaa rutkasti painoa, vaan pyritään buustaamaan kroppaa eteenpäin.

Tämä valmentajani määritelmä dieetti tulee kyllä tarpeeseen. Enemmän jopa psyykkisellätasolla, koska oon ollut nyt vapaalla ruokavaliolla monta kuukautta ja mieli alkaa jo huutamaan rutiineja ja vireyttä. Kyllä, oikein luettu : Vireyttä ! Meinaan omalla kohdalla hallittu ja puhdas ruokavalio antaa ihan jäätävästi energiaa ja keskittymistä. Tietynlainen kontrollin ylläpito kehittää henkistä vahvuutta, jonka vuoksi oikeen kaipaan sitä.

Millainen dieetti tulee olemaan ?

Tarkoituksena on saada mun aineenvaihdunta toimimaan vilkkaammin ja hieman siivottua kuntoa. Tähän lähdetään nostamalla ruokavaliossa hiilareita, mutta sillä tavalla, ettei ne pääse varastoitumaan rasvana.

Oon tosiaan ollut suht vapaalla ruokavaliolla muutaman kuukauden, jolla ollaan pyritty pitämään kalorit plussalla. Oon saanut painoa nousemaan ja lihastakin tarttumaan. Tähän painon ja rasvaprosentin nousuun oon suhtaunut positiivisin mielin, koska luotan prosessiin ja sen eri vaiheisiin. Ainoana miinuksena on vaatteiden istuvuus hahaha.. Olen normaalisti kokoa XS ja nyt S-M, joten tiukempien farkkujen saaminen päälle käy ihan työstä 😀

Tähän alle vähän muutoskuvia, miltä näyttää + 10kg ja millaisesta figuurista lähdetään seuraavaan vaiheeseen !

 

 

Se on makeeta katsoa, mihin kaikkeen ihmiskeho pystyy halutessaan. Elämässä pitää kokeilla omia rajojaan ja haastaa itseään. Ennenkaikkea se tulee kasvattamaan uskoa itseensä ja tahdonvoimaan. Näitä kykyjä voi soveltaa monella muullakin osa-alueella elämässä 💙.

 

 

💙: Marissa

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *