Millainen tiimipelaaja sä oot?

Hei kaikille ja hyväää perjantaita<3

Mä olen tänää ihan normaalisti töissä. Nukuin yön ystäväni sohvalla ja aamulla reippaani kävelin taka away kahvini kanssa töihin . Tälläisen sade päivän kunniaks ajattelin kuitenki blogissani vähän ilmaista mieltäni siitä että musta meidän kaikkien pitäis opetella taas puhaltamaan yhteen hiileen, niin töissä, kun kotioloissa kun harrastuksia… oikeastaan kaikessa sosiaalise

Creaan et oispa hienoa että tää kaikki olis vähän niinku joukkuepeliä, tartuttais kaikki siis täysillä tiimi henkeen 😉! kannustettais  ja autettais toisiamme , Huh oispa Mageeta!
Halusin palauttaa mieleeni joukkuepeli arvo maailmoja, josta meidän jokaisen olis syytä mun mielestä vähän inspiroitua, näinä aikoina

ffg

Eiks me alun perinki olla oltu yhteisöllisiä otuksia?

 

Yks ihminen pystyy harvoin hoitamaan kaikkea itse ja usein toisiamme auttamalla pystymme tekemään isompia juttuja jonka tuloksena lopputulos on usein parempi ja antoisampi.
Kun asioita tehdään tiimissä jokaisen panos on yhtä tärkeä! Tiimissä on tärkeää löytää jokaisen yksittäisen pelaajan vahvuudet jotta pystymme toimimaan yhdessä mahdollisimman päämäärä tietoisesti ja hyvin , samalla kuitenkin on hyvin tärkeää että pystymme yhdessä joukkueena korvaamaan ja tasoittamaan jokaisen yksittäisin jäsenen heikkoudet.
Jokainen meistä on yksilö sekä persoonaltaan että fyysisiltä ominaisuuksiltaan. vähän niinku vaik jääkiekossa yks on nopee ,toinen vahva, kolmas helkkarin itsepäinen ja periksi antamaton … Tämä tekee joukkueesta joukkeen ja just siks on tärkeää korostaa että musta jokaisen panos on yhtä tärkeä koska kaikkia ominaisuuksia tarvitaan.

 

unnamed

Minkälaisen panoksen sinä annat yhteisien päämäärien eteen? Ja mikä on sinun roolisi tiimissä?

 

Tarviimme myös yhteisiä linjoja ja päämääriä miten etenemme, ja niitten pitää olla kaikkien tiedossa. ja sit tarvitaan hyvät pelisäänöt.
Yks tosi tärkee arvo mitä tarvitaan on kunnioitus. Kunnioitus kaikkia kohtaan. kunnioitus tiimi kaveria, vastustajaa, tuomareita… Kaikkea kohtaan.

Jokaisen yksilön on alotettava itsensä kehittämiselle niin mentaalisesti kuin fyysisesti, kunnioittaen yhteisiä sääntöjä ja noudattamalla niitä. Ja tietty luottoa ja kunnioitusta itseään kohtaa.

11015466_10153424579398290_3394029193802817428_n

Miten sinä kehität itseäsi ja muistatko samalla myös kannustaa kaveria?

Osoittamalla kunnioitusta voimme kaikki olla voittajia every day 😉
“Kunnioitus perusarvona ja ohjenuorana kaikelle tekemiselle, tekee joukkuepelaamisesta elämän koulun”.
Niin ollaa kaikki voittajia. Kaikista meistä ei tuu kentän tähtiä mut viljelemällä kunnioitusta kaikessa tekemisessämme ja kaikelle, oomme kaikki tähtiä kentän ulkopuolella.
Yhteen hiileen , yks kaikkien ja kaikki yhden puolesta 😉

 

1887027

animal-teamwork-11

Ilon kautta, toisiamme varten me täällä ollaan

Pps. anteeks jo valmiiks kirjoitus virheistä 😂‪#‎einiinhaudanvakavaa‬

Millainen tiimi pelaaja sinä olet ?

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *