The Barberlifestyle

Olen Helsingissä asuva tyttö jonka arjesta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu.

Työskentelen GROOM Parturina ja olenki juuri pääsyt toteuttamaan yhden unelmani, ensi viikolla aukeaa ensimmäinen oma liikkeeni GROOM Hideout (Hakaniemeen) Tervetuloa poikkeamaan! Olen täysin hurahtanut miesten maailmaan ja työni onki intohimoni missä haluan kehittää itseäni!

Olen myös IFBB Bikini Fitness kilpailija ja tulevaisuuden haaveissa onki päästä kilpailemaan enemmän. Mutta olen oppinut että kaikella elämässä on oma paikkansa ja aikanssa.

Liikunta onkin aina ollut iso osaa elämääni ja on kauhea halu päästä kehittämään itseäni myös urheilijana.  Ennen kaikkea kuitenkin elämäntapani tuo tasapainoa ,ja etsinkin sitä kultaista keskitietä rahoittamaan hektistä arkeani. Tälläinen ylisuorittaja aina kun olen ollut , kaikki tai ei mitää asenteella ,niin pieni asioiden priorisointi ja kärsivällisyyden harjoitteleminen tekee toisinaan ihan hyvää, siitä siis varmasti paljon lisää…

Blogissa tulen creaamaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, tulen kertomaan työstäni ja mitä se pitää sisällään, tulen kertomaan mahtavia menestys tarinoita ja päästän teidät kurkistamaan hauskaan arkeeni. Pääsette kurkistamaan treeneihini ja tulette myös kuulemaan paljon omasta halusvta kehittää itseäni niin henkisesti kun fyysisesti parhaaksi minäksi.

Onnistumisia ja epäonnistumisia, paljon positiivista asennetta… Siitä on tämä blogi tehty

Tervetuloa seuraamaan matkaani!

Marleen

Kuva: Nikita Tikka Photography

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *