Faktat pöytään

Kerromme tässä aluksi meidän yhteisestä taustasta ja seuraavat pari postausta ovat henkilökohtaisempia kuvauksia meistä kummastakin erikseen.

Tapasimme ensimmäistä kertaa opiskellessamme samassa kosmetologikoulussa Lahdessa v.2010. Kouluaikana emme juurikaan viettäneet aikaa yhdessä, muuta kuin koulussa harjoitellessamme. Kosmetologikoulun päätyttyä aloimme näkemään useammin, koska molemmat asuimme pk-seudulla. Elina Espoossa ja Minna Helsingissä. Teimme toisillemme ripsienpidennyksiä ja kävimme satunnaisesti viihteellä. Olemme kokeneet matkan varrella kaikenlaista; ilon hetkiä, surua, eroja, sairauksia, menestyksiä ja menetyksiä. Tämä kaikki on kasvattanut ja tuonut meitä lähemmäs toisiamme. Viime aikoina olemme olleet yhteydessä lähinnä somen kautta, koska yhteinen aika tuntuu olevan kortilla. Molemmilla on jatkuvasti jotakin mikä vie aikaa; työ, opiskelu, harrastukset, parisuhde jne…  Ajattelimme yhdistää yhdessäolon ja blogin teon, koska se on aina hyvä syy nähdä kerta viikkoon. Bloggaamme siis meidän arkisesta elämästä ja siitä tulee blogimme nimi M&E, Minna ja Elina, eli ME.

Meidän blogissa tullaan näkemään ja kokemaan yhdessä ja erikseen. Otamme joka kuukausi yhden haasteen asiaksemme ja samalla heitämme saman haasteen meidän lukijoillemme. Luvassa on hikeä ja naurua – lokoisia- ja maukkaita -hetkiä unohtamatta. Me molemmat työskentelemme kauneuden parissa ja aiomme jakaa tätä osaamista ja tietoutta teille. Pääsette sukeltamaan hyvinvointiin, arkeen, ihmis-suhteisiin ja erilaisiin elämän valintoihin meidän silmin.


Kuva meidän ystävyyden alkutaipaleelta.

Lupasimme yhden haasteen joka kuukaudelle ja tässä tulee nyt se ensimmäinen! Kevät tekee tuloaan ja liikkuminen ulkona piristää varmasti ihan jokaista. Haastamme itsemme ja teidät lenkkeilemään raikkaassa ilmassa vähintään kaksi kertaa viikossa. Tämä on samalla hyvä tapa viettää aikaa ystävän kanssa, joten pyydä joka viikko myös joku ystävistäsi mukaan. Liikkumisen iloa!

M&E

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *