Jokainen päivä on äitienpäivä

Aurinkoista äitienpäivää kaikille äideille ja varsinkin sille omalle!

Jokaiselle oma äiti taitaa olla se maailman rakkain äideistä, mutta muistammeko sitä sanoa ääneen tarpeeksi usein? Olen saanut hyvän kasvatuksen, elämisen mallin ja valtavan määrän rakkautta omaltani. Olen jokainen päivä kiitollinen siitä, että minulla on äiti. Kaikilla sitä ei ole ja minulla ei ole enää isää, joten äidin merkitys on minulle vieläkin suurempi. Toivottavasti minusta tulee joskus yhtä vahva ja rakastava äiti, kun oma äitini on.

 

Äidit, isoäidit, mammat, mummot, mummit, adoptioäidit, äitipuolet ja edesmenneet äidit. Olette mittaamattoman arvokkaita!

Teit vuokseni kaiken, myös asetit rajat.
Niistä iloitsen nyt, kun on aikuiset ajat.
Vaan vieläkin tarvitsen viisautes voimaa,
kun elämä kolhii ja maailma soimaa.
Äiti, kiitos että olet olemassa.

Rakkaudella Elina

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *