Miltä tuntuu olla kameran edessä?

Rakastan katsella erilaisia kuvia. Eniten pidän erilaisista maisemista ja taiteellisista henkilökuvista. Haluaisin itsestäni enemmän kuvia, joilla on sanoma/tarkoitus, joka myös näkyisi kuvissa. Some on täynnä eläviä kuvia tästä ja menneestä ajasta. Nykyään välitämme elämäämme yhä enemmän instan ja snäpin kautta. Itsekin päivitän näitä molempia, mutta välillä pidän myös taukoa, koska oikea elämä on tässä ja nyt ja välillä jää paljon näkemättä, jos katsoo elämää vain pienen ruudun kautta.
Kuvattavana olo on yhteistyötä kuvaajan kanssa. Mikäli kemiat eivät kohtaa, niin se välittyy mielestäni myös kuvissa. Kuvaaja näkee asiat eri kuvakulmasta, kuin kuvattavana oleva, joten itse ainakin kuuntelen jokaista ohjetta, jonka saan. Välillä kun pääsee katsomaan jonkun toisen kuvauksia, niin siinä oppii ja saa varmuutta samalla itsekin. Jokainen kuvaushetki on ainutlaatuinen ja jokainen ruutu on uniikki. Kuvaajia on eritasoisia ja erityylisiä, mutta heillä kaikilla on yleensä intohimo kuvaamiseen. Kuvaajan kokemus, luovuus ja sosiaaliset taidot näkyvät lopputuloksessa. Ammattitaitoisen kuvaajan kanssa on ilo työskennellä.

Olin viime perjantaina Espoossa kuvauksissa ja laitan tähän niistä muutamia otoksia. Kuvaajana toimi Anssi Ranki. Hänen kuviaan pääsee tarkastelemaan myös Instagramista nimellä @anssiranki. #nofilter #nophotoshop

 


 

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *