Missio:Missiksi viikossa

Nadi Hammouda

En nukkunut edellisenä yönä varmaan silmäystäkään, kun odotin tätä kyseistä viikkoa niin innolla!

Olin 15.-21.5. Villa Grandessa Miss Suomen järjestämässä SUPER missikoulussa. Olin 20 upean semifinalistin kanssa oppimassa aivan uusia asioita ja uusia näkökantoja. Opimme misseydestä, itsetunnosta, ihmisten kohtaamisesta, esiintymisestä, yrittäjyydestä, mediasta, somesta, ruokavaliosta, liikunnasta, pukeutumisesta, kauneudenhoidosta ja paljon muusta, mitä aikaisemmin ei ole tullut ajatelleeksikaan.

Meillä oli hyvä ryhmähenki ja usein illat venyivät yöhön, kun juttua riitti vielä koulutuksien jälkeenkin. Hyvin me saatiin homma toimimaan, vaikka meitä oli 21 samassa tilassa ja kaikkien tavarat siihen vielä päälle. Viikon jälkeen tuntui, kun olisin saanut 20 uutta siskoa. Jokainen heistä oli oma persoonansa, mutta jokaisen sydän täyttä kultaa. Toivottavasti näemme mahdollisimman paljon nyt kesän aikana, koska tuo viikon yhdessäolo oli vain pintaraapaisu ystävyyttämme.

Maanantaina tullessani luulin olevani itsevarma ja valmis kaikkeen, mutta viikon aikana opin järjettömästi uusia asioita itsestäni. Media ei ole enään mörkö, vaan mahdollisuus. Itsestään saa ja pitää olla ylpeä. Itsevarmuus ei ole itsekkyyttä. Olen paras Elina juuri tällaisena kuin olen. Korkokengillä kävely ei välttämättä näytä vaikealta, mutta täydellinen tekniikka vaatii hiomista. Itseään pitää osata markkinoida oikein. Pukeutuminen on tärkeä osa jokaisen imagoa ja samoin meikki/hiukset. Meitä tuettiin ihan kaikessa mitä teimme ja minulle jäi kaikenkaikkiaan todella varma olo, siitä mihin olen nyt ryhtymässä. En tunne olevani täysin valmis, mutta ei minun tarvitsekkaan. Ihmisellä on koko elämä aikaa oppia uutta ja minä olen suorittanut siitä vasta 1/4.

Maanantaina oli todella harmaata ja puissa oli vain oksia. Sunnuntaina huomasin luonnon puhjenneen kukkaan ja vertasin tätä samaa muutosta myös itsessäni. Viikon alussa olin harmaavarpunen ja sunnuntaina olin lentoon lähtevä joutsen. Viikko oli täynnä tunteita ja muistan tämän ikuisesti. Näillä eväillä on hyvä jatkaa matkaa ja matkahan on vasta alussa!

Kiitos kuuluu Miss Suomi organisaatiolle, kun mahdollistivat tämän. Olen myös todella kiitollinen rakkaille semifinalisteille, luennoitsijoille, kuvaajalle, meikkaajille ja hiusten laittajille. Kiitos ja niiaus!

Rakkaudella Elina

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *