Nyt esittäytyy vaaleaverikkö!

©Emmi Junkkari

Tällä kertaa juttua tulee Elinasta ja Minna kirjoittaa myöhemmin oman henkilökohtaisen postauksensa.

Olen 23-vuotias ikiliikkuja Vantaalta. Olen kotoisin Iitistä, mutta olen asunut jo melko kauan täällä pk-seudulla. Asun pienen koirani Chicon kanssa ja viihdyn tällä hetkellä sinkkuna.

Olen luonteeltani avoin, vastuuntuntoinen ja melko optimistinen. Olen myös jokseenkin pohdiskeleva tyyppi ja tavoittelen unelmiani määrätietoisesti. Minun elämänarvoihin kuuluu oma ja läheisten terveys, turvallisuus, oikeudenmukaisuus, uuden oppiminen, henkinen kasvu, onnellisuus ja harrastukset.

Työskentelen vakituisesti kosmetologina ja pidän työstäni erittäin paljon. Minulla on tämän lisäksi toiminimi, mutta en ole vielä päässyt hyödyntämään sitä kovinkaan paljon.

Sain viime keväänä Merkonomin paperit kouraan ja tarkoituksena oli saada hieman pisteitä ja pohjaa tulevaa varten. Seuraava askel olisi sitten kauneudenhoitoalan korkeakoulu.

Harrastan potkunyrkkeilyä ja sen lisäksi käyn kuntosalilla ja tanssin tangolla. Liikkuminen tuo minulle hyvin paljon energiaa ja purkaa arjen stressiä. Välillä on ihana aloittaa päivä jollain rennolla ryhmäliikuntatunnilla ja toisinaan muutama sparri saa adrenaliinin ihanasti virtaamaan ja hien pintaan. Adrenaliinista puheen ollen, hankin viime kesänä keveän moottoripyörän (YamahaR3) ja laskisin myös sen kohtaan: harrastukset. Ajaessa saan ajatukseni vain siihen hetkeen, mm. kiireisen päivän jälkeen on ihana höllätä ’’satulassa’’.

Pitkäaikainen unelmani.. Toivoisin pääseväni kisaamaan Miss Suomi kilpailuun ja tavoitteena ei olisi koittaa, vaan voittaa. Tämä kilpailu avaisi minulle aivan uuden aukeaman elämässäni ja olisin valmis laittamaan kaiken likoon. Saisin takuulla uusia haasteita ja tilaisuuksia, jotka veisivät minua eteenpäin elämässäni. Sanotaan, että voitto ei ole tärkein, mutta tällä kertaa se olisi minun ainut tavoitteeni.

Tässä oli hieman minun taustoja. Laittakaa toki kommenttia ja kysymyksiä! Ihana päästä kirjoittelemaan tänne! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

’’Asioilla on tapana järjestyä’’

♥Elina♥

facebooktwittergoogle_plusmail

Yksi kommentti “Nyt esittäytyy vaaleaverikkö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *