Mittanauhoja ja mittaamattomia askelia

#heartofawarrior

Taas kello on yksi yöllä, kun katson puhelimen näyttöä ja kierähdän toiselle ja hetken päästä taas toiselle kyljelle. Pyörin sängyssä, ajatukset pauhaavat ja päämäärä siintää silmissä.

Välillä päivät ovat tuntuneet raskailta, mutta ovat silti olleet kaiken väsymyksen ja tunnemyrskyjen arvoisia. Tämä kesä on ollut täynnä tunteita, kehittymistä, odottelua, iloa, rakkautta, uusia ystäviä, toivoa, työntekoa, harrastuksia, uuden opettelua ja hektisessä arjessa pyörimistä. Ajatuskuplana; ”Olisipa SE päivä jo!”. Olen koko kesän odottanut ja valmistautunut Miss Suomi kilpailuun ja vihdoin alkaa semifinaalit häämöttää.

Olen huomenna pakkaamassa tavaroitani Miss Suomi semifinaaleja varten. Tämän semifinaali etapin jälkeen vaihtuu yksi välilehti elämän kirjassani. Se, mitä tämän päivän jälkeen tapahtuu, on täysi mysteeri. Odotan kuitenkin tulevaa luottavaisin mielin ja olen yhä koko sydämelläni mukana tässä kisassa. Uskon kaiken tapahtuvan syystä ja siksi olen nyt kirjoittamassa tätäkin tekstiä.

Olen valmistautunut tulevaan treenaamalla itseäni sekä henkisesti että fyysisesti. Olen oppinut hyödyntämään käytettävää aikaa tehokkaammin ja olen oppinut itsestäni aivan uusia asioita. Olen kasvanut vahvemmaksi ja tavoitteellisemmaksi sekä tietoisemmaksi omasta itsestäni. Saan olla kiitollinen valinnoistani ja pääsen varmasti hyödyntämään oppimaani myös tulevaisuudessa. Miss Suomen järjestämistä koulutuspäivistä ja tapaamisista on ollut suuri apu valmistautumiseen, mutta lopputulos on jokaisen kohdalla itsestään kiinni.

Tähän kaikkeen tunteiluun, treenaamiseen ja uuden oppimiseen on mahtunut paljon ihania ja kauniita päiviä. Olen rentoutunut maalla, mökillä ja luonnonhelmassa rauhoittuen. Olen käynyt Flamingossa pulikoimasssa ja ihanissa rentouttavissa hoidoissa. Elämästä pitää nauttia! Kävin kohentamassa ulkoista olemustani Studio Glamourilla. Siellä minulle tehtiin huolliteltu kisalook. Taidokasta jälkeä ja rentouttavia hetkiä juuri ennen kilpailuja! Nyt olisi kaikki valmiina. Huomenna pakkaan vielä sen valtavan laukun täyteen kaikkea tarpeellista. Suuntaan kohti semejä hymy huulilla ja sydän täynnä lämpöä.

Studio Glamour
Studio Glamour

Olen saanut mittaamattoman paljon tukea ja rakkautta läheisiltäni. Rakas perhe, ystävät, työkaverit ja muut läheiseni. Olen sydämeni pohjasta kiitollinen jokaiselle teistä. KIITOS!

Kuva Anssi Ranki

 

Tee sitä mitä rakastat ja rakasta sitä mitä teet! Jokaisella on oikeus toteuttaa itseään omalla ainutlaatuisella tavallaan. You are worth it!
Rakkaudella Elina

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *