Leijona

Ajattelin kirjoittaa itseäni kovasti kiehtovasta aiheesta, nimittäin horoskoopeista ja tietysti omastani eli Leijonasta 🙂 En väitä uskovani horoskooppeihin, mutta ainakin itse olen löytänyt Leijonan luonnekuvauksesta paljonkin yhtäläisyyksiä omaan persoonaani. Toki joukossa on sellaistakin, mitä en allekirjoita.

566253

Leijona 23.7.-22.8.

Vuodenaikojen kierrossa Leijonan aika on kesän lämpimintä aikaa, jolloin luontokin keskittyy nauttimaan auringon valosta ja lämmöstä täysin siemauksin. Leijonat ovat siis syntyneet paistattelemaan, milloin missäkin valokeilassa ja he kyllä osaavat kiinnittää huomion itseensä, jos ei hyvällä niin sitten jollain tuhansista Leijonan kehittämistä hyvän maun rajoilla olevista menetelmistä 😉 Ylpeänä ja ylväänä Leijona tahtoo erottua joukosta. Toimiminen taustajoukoissa ei kuulu Leijonan vahvuuksiin ja tiimityöskentelyynkin hän kykenee vain silloin, jos saa olla tiimin johtaja. Leijona on eläinradan merkeistä puhtain ilon ja luovuuden edustaja, jonka tehtävänä on olla oma ihana ja kaikkien rakastama itsensä.

Leijonat ovat syntyneet alitajuiseen päämäärähakuisuuteen ja siksi jokaisella Leijonalla täytyy olla se oma juttu elettävänä ja toteutettavana. Ilman selkeää päämäärää tai tavoitetta oleva Leijona tulee auttamatta tuskastumaan elämänsä tyhjyyteen ja tuolloin Leijona ei ole se kiva kaveri, jollaiseksi hän on syntynyt.

image

Rakkauselämässään Leijona on maailman ihanin ja huomaavaisin kumppani, joka osaa kannustaa ja tukea puolisoaan sekä sanoin että teoin. Kumppanille, joka osaa käsitellä Leijonaa ja antaa hänen loistaa, Leijona on hurmaava kumppani, jolla on jalo ja lempeä sydän. Mutta auta armias, jos rakkaus pääsee syystä tai toisesta ruostumaan tai keskinäinen luottamus kärsii, niin silloin koittaa vaikeat ajat, sillä Leijona hallitsee myös ilkeyden ja kylmyyden synkeät salaisuudet niin halutessaan. Leijonan täytyy kokea olevansa ehdottomasti numero YKSI! Leijona on syvällä sydämessään onneton, ellei hänen elämässään ole rakkautta. Rakkaus muuttaa Leijonan paremmaksi ihmiseksi, jalostaa ja kuorii turhia kerroksia pois ja paljastaa aurinkoisen luonteen jaloimmat piirteet.

Parisuhteessakin Leijona haluaa usein olla johtaja ja on helposti dominoiva. Leijona tarvitseekin rinnalleen ihmisen, jolla on vahva itsetunto – mutta joka ei itse tarvitse valtaa parisuhteessa, vaan kykenee antaa Leijonan loistaa. Paras tapa pitää Leijona hyvällä tuulella on häpeilemätön imartelu – hän uskoo kaiken kauniin, mitä keksit hänestä sanoa 😀

leijona

Leijona on avarakatseinen ihmistyyppi, innokas, suorapuheinen ja ylpeä itsestään. Leijonalla on kyky vakuuttaa muut omista kyvyistään ja käännyttää muut omalle kannalleen. Vaikka Leijona näyttää ulospäin itsevarmuuden perikuvalta, hän on itseasiassa hyvin riippuvainen toisten ihmisten hyväksynnästä, rakkaudesta ja tunnustuksesta.

Leijonan heikkoutena on oman merkityksen suurentelu ja sen mukanaan tuoma mahtailevuus, pöyhkeys, ylimielisyys, mahtipontisuus ja itsekkyys.

Apple 217

Oletko jo lukenut oman merkkisi luonnekuvauksen?

 

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *