Uus tukka, uus elämä

vai miten se meni…jännä miten pelkkä uusi hiusväri piristää mieltä 🙂 Oma hiusvärini on aina ollut enempi vaalea kuin tumma, mutta huomaan sen tummuneen vanhemmiten. Siksi pyrin vaalentamaan sitä aika ajoin ja tähän olen saanut avun Wellalta! Olen käynyt Wellalla hiusmallina jo yli 10 vuotta, ensin kampausmallina, koska alkuun en antanut leikata hiuksiani, sitten värimallina ja kun kerran annoin leikata, niin siitähän se innostus sitten lähti.

Wella

Tukkani on ollut kaikkea lyhyestä pitkään ja värikin vaihdellut tummasta pinkkiin ja blondiin. Viime vuodet olen ollut lähinnä värimallina, koska olen halunnut jo fitness-kisojenkin takia pitää pitkää tukkaa. Minulle sopii parhaiten vaalea tai joku hennosti pinkkiin vivahtava hiusväri. Ja koska kesä tulee, niin haluan ehdottomasti olla blondi! Hiuslaatuni on onneksi sellainen, että se kestää hyvin värjäyksiä ja erilaisia käsittelyjä. Toki saan Wellalta hyvät tuotteet, joilla hoidan hiuksiani kampauskäyntien välissä.

n502090224_1757326_1840DSC03997Apple 037Apple 075Apple 047Apple 095

Usein uusi hiusmalli tai -väri on sattunut sellaiseen hetkeen elämässäni, että jotain on päättynyt tai jotain uutta alkamassa. Siitä siis tuo uus tukka, uus elämä 😉 Monestihan sitä haluaa uudistua sekä sisäisesti että ulkoisesti, kun jokin vanha päättyy. Ulkoisesti ehkä helpoin ja nopein ovat hiukset. Itselläni päättyi lyhyt ihmissuhde hetki sitten ja siinä mielessä tämä Wella-käynti sattui osuvaan saumaan. Mutta toki myös lisääntyvä valo ja aurinko tekevät sen, että hiuksiaan haluaa uudistaa ja sillä tavoin valmistautua kesää varten 🙂

Ihanaa auringontäyteistä viikonloppua kaikille!

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *