Kaikki kiva loppuu aikanaan

Ja niin loppuu lomakin..

Mutta johan oli aivan mahtavat 2 viikkoa! Ehdin treenaamaan, tapaamaan monia ihania ystäviä, käymään mökillä, eri paikkakunnilla, kuvauksissa ja ennen kaikkea olemaan rakkaiden ja perheen kanssa. Juhannuskin meni tässä mukavasti.

Loma tuli tarpeeseen ja yllättävää kyllä se kerrankin oikeasti auttoi! Olo on levännyt, eikä edes ketuta mennä takaisin töihin. Onneksi elokuussa on vielä viikko lomaa, joten sinne asti jaksaa helposti ahertaa töissä.

Kävin ekalla lomaviikolla Senjan kanssa hietsun rannalla nappaamassa huikeita kuvia. Huutelin facebookin ryhmässä, josko joku lähtisi mun kanssa kuvaamaan ananasten kanssa ja onneksi Senja lähti!

Sään puolesta lomalla oli vain muutama oikeasti lämmin päivä, mikä toki oli vähän tylsää. Tilasin BoomBodystoresta niin siistit biksut, että ihan sen takia olisi kiva saada ne lämpimät kelit, jotta pääsisi käyttämäänkin niitä!

Kävin myös loman aikana ystävälläni Mari-Annella ottamassa ripset pitkästä aikaa. RM Lashes saa arvosteluksi täyden kympin. Malla tekee yksinkertaisesti parhaimmat ripset! Näiden takia matkustan mielelläni Hyvinkäälle asti.

Mökillä käynnin lisäksi tosiaan juuri ennen juhannusta käväisin ensimmäistä kertaa elämässäni kuvauksissa Kuopiossa Markuksen studiolla. Tuli todella siistejä sporttikuvia!

Matka jatkui sieltä Joensuuhun, jossa oli toisen kuvaukset Paulin kanssa jossain todella siistissä hylätyssä mestassa. Kuvauksissa oli mukana myös J-p assaroimassa ja ottamassa kuvia. Katjakin oli auttamassa, joten kuvauksiin saatiin todella monta eri näkökulmaa, enkä malta odottaa millaisia kuvia Pauli loihtii. Esimakua löytyy vähän J-p:n sivuilta.

Kaikkia kuvia enemmän näkee esim mun instagramista!

Joensuussa ihana Katja majoitti mut. Oli ihan super siistä ja sain taas nähdä Joensuuta enemmän. Käytiin pitkällä kävelyllä kauniissa luonnossa, Katja teki hyvää ruokaa ja pyörähdettiin kaupoilla. Katja osti muistoksi mulle ihanan pöllön! Oon siis aivan pöllöhullu. Käytiin myös yhdessä Joensuun yössä, josta lähdin onnibussilla suoriltaan kotia kohti.

Juhannus meni ystävien kanssa kaupungilla rymyten ja myönettäkööt, että viiniäkin tuli otettua. Saatiin Noran kanssa päähänpisto kiivetä jollekin patsaalle, joten hauskaa oli! 😀

Oli niiiin super viikko ja ihania ihmisiä ja nautin ihan täysillä. Kiitos kaikille asianomaisille ja mukana olleille, ootte ihan mahtavia.

Kivaa tulevaa viikkoa kaikille!

<3: Minttu

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *