Sunnuntain mietteet!

Heippishei ja ihanaa alkavaa kevättä!

Viikko on taas pulkassa ja lasten sairastelu nyt onneksi takana päin. Loppuviikko meni töiden ja sairastelusta palautumisen merkeissä.

Eilen lauantaina minulla oli taas kuvaukset, tällä kertaa ulkona. Vielä oli aika kirpakkaa ulkokuvaukselle varsinkin meren ääressä, koska tuuli aika kovasti. Oli kuitenkin todella kiva päivä ja saatiin hyvää matskua aikaiseksi.  Kuvaajana toimi Jukka Ruuskanen, jonka kanssa oli todella miellyttävää kuvata. Suosittelen!

Kuvausten jälkeen tapasin kaverin keskustassa ja kävimme pikaisesti syömässä yhtä rakastamaani ruokalajia, eli sushia! Oli tosi kiva nähdä ja saada massu täyteen.

Illalla käytiin vielä lasten kanssa hakemaan pajunkissoja virpomista varten. Huomasi, että oon taas vaihteeksi myöhässä, sillä kaikki pajut oli kynitty sen verran harvoiksi, ettei sieltä meinannut nättejä oksia enää edes löytyä. Jokunen onneksi!

Tänään aamulla sitten askarreltiin pajunkissoista kauniit vitsat ja lähdettiin pikkunoitien kanssa virpomaan. Käytiin muutamassa paikassa ja päädyttiin tätini luo virpomaan ja kahville.

Iltapäivä meni siivoillessa, sunnuntait on meidän perheessä useimmiten pyhitetty sille. Lapsiperheen arjessa ei välttämättä viikolla kiireen keskellä tehdä muuta, kuin pidetään hallittua kaaosta jotenkin yllä, jos sitäkään. Itse asun lasten kanssa kaksiossa, jonka olohuoneesta puolet on ns minun makuuhuoneeni, joten neliöitä kaaoksen hallintaan ei kovinkaan montaa ole. Ei tarvita lapsilta ihan hirveästi yritystä, kun olohuone näyttää jo hätätilaan julistetulta kriisialueelta, jonkin kivasti nimetyn luonnonkatastrofin jälkeen.

Nyt kun tässä on parit postaukset vedetty alta pois kaikenmaailman hömppään, voisin pikkuhiljaa alkaa ottamaan kantaa itselleni oikeasti tärkeisiin asioihin hieman syväluotaavampien kirjoitusten muodossa. Pikkuhiljaa suunnittelen myös muuta mukavaa extraa blogin ympärille, siitäkin lisää myöhemmin.

Nyt toivotan tsemppiä kaikille uuteen viikkoon!

<3: Minttu

Ps. Minut löytää myös snapchatista!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *