Maltan ilman yhteyttä.

*Artikkelikuva: MichaelDK

Tällä kertaa mä asetuin just siihen kohtaan mun kotirantaa ,johon signaalit ei yllä. Tein sen oikeestaan tahallaan, koska halusin testata mun kykyä olla ilman sometukea ja pysähtyä omiin ajatuksiin. Tiedätkö, kuinka moni osaa olla yksin, mut ei ilman puhelinta?

 

Tää saari on hyvä paikka kehittää someirtautumistaitoja. Mikäli tuulee tai on pilvistä, ei oo tosiaankaan taattu, että nuo Suomessa itsestäänselvyytenä pitämät yhteydet toimii. Voi kuinka monesti on tullut noiduttua, ***** Malta connections!

 

 

Oon tän ansiosta ruvennu pohtimaan, miten tavoiteltavissa sitä oikeesti tarttee alati olla? Jokainen ilmoitus ja viestisymboli erittää inauksen kortisolia, oli sitten viesti kuinka toivottu tahansa. Ai, ettis mua inspiroi ajatus puhelittomuuden tuomasta vapaudesta, josta mun työkaveri nauttii.

 

Älä peljästy, en millään hylkäisi some-elämääni tai oikeesti luopuis kännykkästäni. Oon todennäköisesti tälläkin hetkellä käsi kiinni luurissa. Mutta sitä en voi luvata, että yhteydet toimii ja otan sen vapautena! Oisko sulla tarve ajoittain katkasta yhteys?

 

Ps. Sen sijaan et olisin selaillu IGtä kirjoitin tän postauksen rannalla, tosin puhelimeen- Hah!
Facebooktwittermail

5 kommenttia “Maltan ilman yhteyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *