HIKILIIKKUJAN KUIVAT HIUKSET ELINVOIMAISIKSI

(Postaus tehty yhteistyössä MayBeautyn kanssa)

Tukka takussa, leijonan harja valloillaan ja elottomat katkeilevat hiukset?

-Kyllä, näin voisin kuvailla hiuksiani aika usein, ja välillä liiankin usein!

 

Hiukseni ovat paksut, karheat, suorat, kuivat ja hyvin itsepäiset. Hiukseni menevät herkästi takkuun ja hamppuisen näköiseksi. Aika ajoin hiuksia täytyykin hemmotella huolella, jotta ne säilyvät elinvoimaisina ja terveen näköisinä. Hiukseni rasittuvat myös melko paljon arjessa, sillä joudun pesemään useasti hiuksiani urheilun vuoksi, pitämään hiuksiani kiinni treenatessa, ja tietysti hiustenkäsittely erilaisilla lämpöraudoilla kuluttaa myös hiuksia, siksi niille onkin annettava extrahemmottelua! Myös stressi näkyy hiuksissa, ja itsekin satunnaisena stressaajana tiedän, että stressaavat elämäntilanteet näkyvät myös hiuksissa. Tällöin tukka näyttää kuivalta, katkeilee helposti ja muutenkin on elottoman näköinen. Voisikin sanoa, että minulla on aikamoinen leijonan harja, jos en huolla hiuksiani säännöllisesti.

 

Minulle on tärkeää pitää huolta itsestäni kokonaisvaltaisesti. Itsestä huolehtiminen tarkoittaa minulle hyvinvointia, niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. Kauneudenhoito ja esteettisyys ovat aina myös kiinnostaneet minua. Haluaisinkin nyt jakaa teidän kanssanne yhden hiuksien hemmottelurutiinin, jota olen viime kuukausina toistanut muutaman kerran säännöllisin väliajoin. Kaikkihan me tiedämme, että huoliteltu ja hyvinvoiva ulkonäkö on jokaisen meidän käyntikortti! Terve, hyvinvoiva ja huoliteltu ulkonäkö viestii elinvoimaisuudesta ja hyvinvoivasta henkilöstä. Minulle henkilökohtaisesti hyvinvoivat, kiiltävät ja kauniit hiukset ovat erittäin tärkeää osa huoliteltua ulkonäköä! Hiukseni menevätkin hyvin nopeasti huonoon kuntoon, jos en niitä hoida säännöllisesti oikeilla tuotteilla. Kaikki tuotteet eivät sovi hiuksilleni, eivätkä kesytä pörröistä tukkaani. Nyt olen kuitenkin löytänyt uuden luottotuotteen, joka saa tämän itsepäisen tukan aisoihin!

MayBeautyn Moroccan Miracle Hair Mask sopii kaikille hiustyypeille. Se sisältää korkealaatuista argan-öljyä, ravitsevia proteiineja sekä keratiinia. Yhdessä nämä ainesosat tekevät tukalle kuin tukalle ihmeitä. MayBeautyn hiusmaski elvyttää vaurioituneita ja huonokuntoisia hiuksia jo yhdellä hoitokerralla. Mutta itse olen huomannut, että säännöllisellä käytöllä olen saanut hiukseni hyvään ja elinvoimaiseen kuntoon. Alla pieniä knoppeja, mitä nämä ravitsevat aineet saavat aikaan hiuksille:

  • Argan-öljy sisältää antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja. Argan-öljy sopii erittäin hyvin juuri kuiville ja katkeaville hiuksille, sekä kaikille meille pörröpäille, joiden tukka menee helposti hamppumaiseksi.
  • Keratiini on proteiini, ja hiukset koostuvat suurimmaksi osaksi myös keratiinista. Keratiinin avulla hiuksista tulee joustavammat ja vahvemmat. Keratiini estää myös hiuksia kuivumasta ja muuttumasta elottomiksi. Keratiini auttaa hiuksia myös kestämään paremmin kuumaa ja kylmää. Kannattaakin siis muistaa antaa hiuksille keratiinia kesän helteiden jäljiltä ennen kuin talven pakkaset saapuvat!

Ennen hiusmaskin käyttöä en ollut pessyt hiuksiani kahteen päivään, olin treenannut, ja käyttänyt kuivashampoota iltaisin. Olen myös pitänyt hiuksiani kiinni päivittäin, ja käsitellyt hiuksiani lämpöraudalla. Ylläolevassa kuvassa hiukseni ovat kuivuneet treenin jälkeisestä hiestä, ja olen avannut ne juuri. Hiukset ovat kuivan ja karhean tuntuiset, sekä hamppuiset. Hiukset ovat takkuiset ja elottoman näköiset. Nyt on siis aika pestä tämä takkutukka, ja sen jälkeen hemmotella sitä hiusmaskilla, jotta saan hiukseni jälleen näyttämään upean kiiltävältä ja hyvinvoivalta. Hiukset tulisikin pestä ja jättää pyyhekuiviksi ennen hiusmaskin käyttöä.

MayBeautyn Moroccan Miracle Hair Mask tuotepakkaus sisältää yhden hiusmaskia sisältävän myssyn. Tuotepakkauksen takana on käyttöohjeet, jotka kannattaa lukea huolella. Jatka kuitenkin lukemista, niin näet, miten tuotetta käytetään vaihe vaiheelta.😉 Tuotepaketin avatessa aistit hiusmaskin raikkaan tuoksun. Myssy on miellyttävää materiaalia, ja sitä on helppo käsitellä kaikin tavoin. Pestyäni hiukseni annoin niiden kuivua pyyhkeen sisällä hetken aikaa.

Myssy on helppo pukea päähän. Mikäli sinulla on pitkät hiukset, kuten minulla; on myssy helppo laittaa päähän kallistamalla päätä alaspäin, ja laittaa hiusten latvat ensin myssyyn. Tämän jälkeen huomioi, että kaikki hiukset tulevat myssyn sisään, asettele myssy mukavasti päähän, ja kiristä myssyn reuna mukana tulevan teipin avulla.

Myssyn sain pyyhekuiviin hiuksiini mutkattomasti ja helposti, ja myssy pysyi hyvin päässä koko hoitavan ajan. Hiusmaskia tulisi pitää puoli tuntia päässä, ja antaa hoitavien ainesosien vaikuttaa rauhassa hiuksiin. Hoitavat ainesosat; ravitsevat proteiinit, kreatiini ja argan-öljy läpäisevät hiukset ja ravitsevat niitä. Myssy ei kiristä, eikä sitä edes huomaa päässä. Myssy tuntuu miellyttävältä päällä, ja voi vain tuntea, kuinka kaikki ainesosat tekevät oikein hyvää hiuksilleni, ja ravitsevat niitä. Tämä puolituntia onkin ihana hetki, jonka voit antaa itsellesi, voit vain nauttia ja rentoutua. Keitä kuppi kuumaa, ja nauti olostasi. Kiireisen arjen keskellä on ihana pysähtyä hetkeksi, antaa itselleen aikaa, ja hemmotella samalla hieman itseään. Mikä onkaan parempi tapa antaa hetki itselleen kuin hemmotella itseään ja samalla edistää hyvinvointiaan, ja saada elinvoimaisemmat hiukset!  Tällaisesta rentoutumisesta minä tykkään, saan hetken aikaa olla ja nauttia!😊

Vaikutusajan jälkeen otin myssyn pois päästäni, ja huuhtelin hiukseni huolellisesti vedellä. Jo hiuksia huuhdellessani huomasin, miten sileiltä hiukseni tuntuivat hiusmaskin käytön jälkeen. Kuivasin pyyhkeellä hiuksiani, ja harjasin ne. Yleensä en voi harjata hiuksiani märkinä, sillä mikään kampa ei niitä yleensä läpäise suihkun jälkeen. Nyt kuitenkin hiukset tuntuivat niin sileiltä hoitavan maskin jälkeen, eivätkä yhtään takkuisilta, että hiusten kampaaminenkin onnistui heti hoidon jälkeen täysin mutkattomasti! Hiukset tuoksuivat ihanan raikkailta hoidon jälkeen, ja hiukset tuntuivat erittäin hyviltä tyvestä latvoihin saakka. En malta odottaa, että näen ihanan lopputuloksen hiusten kuivuttua!

Annoin hiukseni kuivua luonnollisesti kuivaksi, sillä hiuksien kuivaaminen föönillä kuluttaa ja rasittaa myös hiuksia. En halunnut heti hoidon jälkeen rasittaa hiuksiani kuivaamalla niitä föönillä. Hiusten kuivuttua hiukset tuntuivat kevyiltä, ja ilmavilta. Pörröpää oli muuttunut hetkessä samettisen pehmeäksi ja kiiltäväksi tukaksi. Hoidon jälkeen itsepäiset hiukseni tulivat kesyiksi ja kiiltäviksi, sekä elinvoimaisen näköiseksi. Olen siis vihdoin löytänyt tuotteen, joka saa tämän neidin itsepäiset hiukset aisoihin.

MayBeautyn tuotteet ovat laadukkaita, ja he antavat asiakkailleen lupauksen laadukkaista kauneudenhoitotuotteista. Suosittelen Moroccan Miracle Hair Maskia kaikille, joiden hiukset ovat aika-ajoin kuivat, hamppuiset tai elottoman näköiset. Jos harrastat useasti viikossa hikiliikuntaa, peset hiuksiasi usein, käytät muotoilutuotteita ja käsittelet hiuksiasi useasti lämpöraudoilla, niin hiuksista huolehtiminen on erittäin tärkeää! Hektisessä arjessa ei edes aina huomaa, miten paljon yhden päivän aikana saattaa kuluttaa hiuksiaan: aamulla lämpökäsittelet hiuksesi mahdollisesti suoristusraudalla, illalla menet urheilemaan ja laitat hiuksesi kiinni, peset hiuksesi illalla ja kuivaat ne ennen nukkumaanmenoa, puhumattakaan kaikista aineista, joita hiuksiin tulee suihkuteltua joka päivä useampaan otteeseen! On siis melkoisen tärkeää antaa hiuksilleen hellyyttä ja huomiota, jotta ne jaksavat elinvoimaisina kiireisessä arjessa mukana!

Jos siis sinäkin haluat antaa itsellesi ja hiuksillesi hemmottelua pääset tilaamaan Morrocan Miracle Hair Maskin tästä. Minulla on myös ilo antaa juuri sinulle ja hiuksillesi erikoistarjous tuotteesta! Käyttämällä koodia: rosahair , saat tuotteesta 30 % alennuksen. Tarjous on voimassa 28 vuorokautta 4.11.2018 saakka. Älä siis jää odottelemaan vaan tilaa itsellesi ja hiuksillesi huolenpitoa ja hemmottelua!

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *