JOULU!

Haluan toivottaa jokaiselle ihanaa, rauhallista, rentouttavaa ja onnellista joulua!❤

Mulle joulu tarkoittaa yhdessäoloa perheen, suvun ja läheisten kanssa. Musta on aivan ihanaa, että jouluna koko iso suku kokoontuu samaan paikkaan, ja siitä perinteestä on pidetty kauan kiinni, mikä on musta todella mahtavaa!

Tottakai joulussa on muitakin ihania asioita ja perinteitä, mutta tärkeimmäksi nousee se läsnäolo ja tunnelma, minkä tekevät ihmiset ympärillä!

Joulu on myös sellaista rauhoittumisen aikaa, ja siksi aion lepäillä treeneistäkin ensi viikon ajan. Mun mielestä on turha vöyhöttää urheilusuorituksista jouluna, rauhoitu säkin sekä nauti ja urheile vain jos siltä tuntuu. Tai liiku jollain muulla tavalla, jollain rentouttavalla ja mukavalla tavalla! Joulu on sopiva hetki rentoutua muutenkin arjen kiireistä; töistä ja koulusta ja ottaa aikaa itselleen. Kiireisen ja vaihderikkaan syksyn ja oikeastaan koko vuoden jälkeen on hieno päättää vuosi rauhoittumalla, ja vähän pohtia kulunutta vuotta. Nyt onkin siis aika hengähtää, sillä ensi vuonna paiskitaan jälleen kovasti töitä unelmien eteen!

Joulu on vaan kerran vuodessa, joten muistathan säkin nauttia ja olla läsnä! Lepää ja nauti! Näe, maista, kuuntele ja tuoksuttele joulua! Ihanaa ja onnelista joulun aikaa jokaiselle, tehkää asioita, jotka tekevät onnelliseksi!

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *