SYKSY ON JO PITKÄLLÄ JA FITNESSMALLI 2018 KILPAILU LÄHENEE LOPPUAAN

Syksy on jo melko pitkällä ja tuntuu, että viime viikot on kyllä mennyt niin äkkiä. Myös Fitnessmallikisa alkaa olemaan loppusuoralla, aika tosiaan lentää.

 

Ajattelinkin pienen blogihiljaisuuden jälkeen siis kertoa vähän kuulumisiani!

 

Mulla on ollut aika kiireistä arkea; sitä tuttua kauraa niin sanotusti. Mutta se on kyllä kivaa! 🙂

  • Koulua
  • Treenejä
  • Fitnessmallikisaan liittyviä juttuja

 

Koulu on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin, ja on kiva opiskella jälleen. Tosin myönnän, että oma panostus ei ole ihan sitä mulle normaalia opiskelupanostusta ollut. Mutta annan sen anteeksi tässä kohtaa itselleni, sillä haluan myös panostaa Fitnessmallikisaan.

 

Treeneissä on ollut omat haasteensa selän ja polvien vaivojen takia. Se ei kuitenkaan ole mua hidastanut, olen vain joutunut todella paljon muuttamaan tapojani treenata. Se tekee kyllä ihan hyvää, on kiva kokeilla erilaisia tapoja urheilla ja liikkua. Olenkin siis lenkkeillyt, tanssinut ja tehnyt salilla erilaisia kiertoharjoituksia, kehonpainolla treenejä ja painoilla sen verran, mitä kroppa antaa myöden!

 

Fitnessmallikisa aika on mennyt niin nopeasti, ja pian jo voittaja valitaan. Fitnessmallikilpailu siis huipentuu I love me messuilla. I love me messut järjestetään 19.-21.10 messukeskuksessa, ja Fitnessmalli 2018 valitaan sunnuntaina. Odotan jo innolla messuja, sillä meillä on kyllä tulossa niin kivaa meininkiä lavalle ja muutenkin yhteistyökumppaneiden kanssa!

 

Oon viime aikoina pohtinut paljon tätä kisa-aikaa, ja vasta näin loppusuoralla ollessa, kun katsoo taaksepäin, niin huomaa vasta, millanen matka tämä on ollut. Oon kyllä oppinut, kokenut ja nähnyt. Ei voi muuta kuin kiittää tästä kaikesta, matka on ollut antoisa, ja onneksi se ei ihan vielä ole ohi!

 

Toivon myös, että tämän kisan ajan, sekä sen jälkeen onnistun kannustamaan muita terveellisiin elämäntapoihin. Haluan jakaa omaa arkista elämääni ja aitoa meininkiä. Haluan myös oman tarinani myötä kannustaa kaikkia menemään rohkeasti kohti unelmiaan ja haaveitaan, ja uskomaan itseensä!

Paikka: Ilta-Sanomat
Hiukset: MHair Helsinki
Meikki: Iia, Pretty by Flormar
Rusketus: Vita Liberata
Vaatteet: Yvette

Loppuun haluaisin vielä kertoa, mitä Fitnessmalli edustaa mulle!

  • Persoonallista henkilöä, joka elämässään omaa terveelliset ja hyvinvointia edistävät elintavat.
  • Kannustaa kaikkia muitakin valitsemaan terveellisempiä elämäntapoja.
  • Innostaa ja inspiroi omalla tekemisellään muita panostamaan tasapainoiseen elämään ja arkeen; ruokaan, liikuntaan, uneen ja henkiseen hyvinvointiin.
  • On roolimalliainesta, ja häneen on helppo samaistua kenen tahansa.
  • On aito oma itsensä ja tekee ”omaa juttuansa” sata lasissa.

 

Mitä mieltä te olette? 🙂

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *