USKOTKO SÄ SUN UNELMIIN?

Viime päivinä ja kuukausina olen pohtinut paljon oman elämäni isoja pieniä muutoksia, ja miten nämä muutokset kaikki sai alkunsa siitä, että päätin uskoa unelmiini.

Kun palaan mielessäni ajassa taaksepäin tämän vuoden tammi- ja helmikuulle, tulee mulle ensimmäisinä asioina mieleen; väsymys, paha olo, kiire, stressi, ja tunne siitä, että junnaan paikallani harmaassa arjessa, enkä tee tarpeeksi asioita, joista nautin. Paljonhan mä silloin tein kaikkea, ja aivan liikaakin, mutta en niitä asioita, mistä todella nautin. Mietin silloin monesti ja jatkuvasti, että jotain on tehtävä, asioiden olisi muututtava. En tiennyt, että mitä tekisin, ja mistä lähtisin liikkeelle.

Lopullinen päätös, että jotain on nyt tehtävä tuli, kun mun terveys alkoi mennä reippaasti heikompaan suuntaan. Terveys alkoi pikku hiljaa jo syksynä 2017 mennä huonompaan suuntaan. Oli jatkuvia tulehduksia ja flunssia, jotka pitkittyi koko ajan. Tuntui kuin olisin elänyt jossain harmaassa sumussa. Sama hommahan jatkui alkuvuodesta, kunnes sitten maaliskuussa alkoi vaivoja olla niin paljon, että en pystynyt tekemään juuri mitään. Ja kaikki unettomat yöt, ihottumat, flunssat, tulehdukset, hengenahdistukset, pahoinvointi, sydämen rytmihäiriöt ja muut ihmeelliset oireet johtuivat siis uupumuksesta ja stressistä. Silloin mä päätin, että nyt riittää. Pakkasin tavarani ja lähdin kotiini vanhempieni luokse. Ja muistan kuinka aluksi vaan nukuin, söin ja liikuin kevyesti. No aikaa kului ja aloin pikku hiljaa olemaan oma itseni. Myönnän, että en ehkä vieläkään muutaman kuukauden jälkeen ole ihan 100%:sti täysissä energioissani. Matka on pitkä ja kivinen, mutta en vois olla onnellisempi just nyt.

Pääpointtina on kuitekin se, että haluan kannustaa ja rohkaista ihan jokaista uskomaan unelmiinsa ja parempaan huomiseen, sillä sinä itse olet ainoa, joka voi muuttaa asioita elämässään ja tehdä siitä onnellista.

Mä niin sanotusti otin ja lähdin, muutin takaisin kotikaupunkiini, hain ja pääsin korkeakouluun, jonne oikeasti haluan, ja mikä parasta; olen mukana Fitnessmalli kilpailussa. Nämä asiat on mulle tosi isoja juttuja, ja ennen kaikkea se, että teen asiota, joista mä nautin! Oon kiitollinen, että alkuvuoden terveysongelmat on melkolailla poissa, saan liikkua ja urheilla, tavoitella unelmiani opiskelun ja Fitnessmalli kilpailun kautta, sekä olla sellaisten ihmisten ympäröimänä, jotka ovat mulle tärkeitä.

Olkaa siis kaikki rohkeita ja uskokaa unelmiinne! <3

Ps. Kirja, joka näkyy kuvassa on yks niistä kirjoista, joita luin, kun pohdin, että mitä ja miten teen, että pääsisin lähemmäksi unelmiani. Suosittelen!

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *